ویزای مولتی شینگن چیست؟

ویزای مولتی شینگن چیست؟

چکیده:

اخذ ویزای مولتی شینگن برای افرادی که مجبور هستند ظرف مدت معینی چندین بار به کشورهای عضو شینگن سفر کنند بسیار مناسب است. برای اطلاع از مزایای ویزای مولتی شینگن این مقاله را مطالعه کنید.

14 مرداد 1398


به طور کلی اگر بخواهیم اخذ ویزای شینگن را بر مبنای تعداد دفعاتی که افراد می توانند وارد منطقه شینگن شوند طبقه بندی کنیم در سه دسته کلی زیر قرار می گیرد :
 
  • ویزای سینگل یا یک بار ورود
  • ویزای دوبار ورود
  • ویزای پند بار ورود یا مولتیپل 
بنابراین می توان گفت شما با اخذ ویزای شینگن مولتیپل می توانید تنها یکبار برای ویزا اقدام کنید ولی با همان ویزا چندین بار به منطقه شینگن سفر کنید . ویزای شینگن مولتیپل از نوع ویزای C  یا ویزای شینگن کوتاه مدت است.

مطلب پیشنهادی : معرفی انواع ویزای شینگن

مدت اعتبار ویزای شینگن مولتیپل


اعتبارویزای شینگن نوع C  یا کوتاه مدت ( سینگل و دوبار ورود ) به مدت 90 روز ظرف مدت 6 ماه است. اما اعتبار ویزای مولتی بیشتر از این زمان بوه و شما می توانید این ویزا را به مدت 1 تا 4 سال با اعتبار دریافت و می توانید بعد از ورود به حوزه شینگن ، به تعداد چندین بار از حوزه شینگن خارج شده و دوباره به این محدوده سفر کنید.

نکته ای که در این رابطه باید به خاطر داشته باشید این است که اولین مقصد شما بعد از دریافت ویزای شینگن مولتیپل همان کشور صادر کننده است. این محدودیت تنها برای اولین بار وجود دارد و بعد از ازولین ورودتان به محدوده شینگن شما می توانید بدون محدودیت به سایر کشورهای شینگن سفر کنید.


ویزای مولتی شینگن


مطلب پیشنهادی : ریجکتی ویزای شینگن
 

مزایای ویزای شینگن مولتی


اولین مزیت مهم دریافت این ویزا این که شما تنها یکبار اقدامات اولیه برای اخذ ویزا از قبیل فرم در خواست ویزا و تکمیل مدارک و تحویل به سفارتخانه را انجام می دهید و برای سفرهای بعدی شما نیازی ندارید که این مراحل را انجام دهید.
دوم آنکه اگر قصد شما از سفر به اروپا اقامت و یا تحصیل در اروپا  باشد و شما نیاز داشته باشید تا مقدمات آن را فراهم کنید دغدغه ای برای خروج از کشور مقصد و بازگشت دوباره به آن را ندارید. می توانید با خیال راحت مقدمات اقامت خود را فراهم کنید.

همچنین در صورت داشتن این ویزا می توانید به سایر کشور های عضو شینگن بدون محدودیت سفر کنید.
نکته دیگر این است که با دریافت ویزای شینگن مولتی مدت اعتبار گذرنامه یا پاسپور شما نیز بیشتر می شود.
اخذ ویزای مولتی شینگن اعتبار پاسپورت شما را تا حد زیادی بالا برده و برای اخذ ویزای سایر کشور ها برای مثال یک فاکتورمهم شناخته می شود.


ویزای مولتی شینگن

 

مطلب پیشنهادی : اخذ اقامت اروپا

مدارک لازم برای درخواست ویزای مولتی شینگن


برای دریافت ویزای شینگن مولتی شما باید علاوه بر مدارک ویزای شینگن برخی مدارک  دیگر را نیز ارائه دهید.مدارک ویزای شینگن شامل موارد زیر است :
تکمیل فرم درخواست ویزا
2 قطعه عکس
ارئه پاسپورت معتبر
ارائه کارت ملی و اسناد هویتی
ارائه تمکن مالی
ارائه بلیت رفت و برگشت
 برگه رزرو محل اقامت در کشور مقصد
بیمه مسافرتی
علاوه بر موارد فوق می باید ثابت کنید که برای چندین سفر به حوزه شینگن دلیل موجهی دارید به همین دلیل ارائه دعوت نامه ( برای مثال کاری ) که نشان دهد شما برای چندین بار لازم است به اروپا سفر کنید برای دریافت ویزای مولتی بسیار موثر است.
همچنین در صورتی که قبلا ویزای شینگن دریافت کرده باشید و مدت زیادی از آن سپری نشده باشد نیز بسیار حائز اهمیت است.

 

مشاهده فرم درخواست ویزای شینگن


دو نکته را درتکمیل فرم ویزای شینگن باید درنظر داشته باشید


در بند 24 فرم ویزای شینگن شما نوع درخواست ویزا را بر اساس تعداد ورود به منطقه شینگن تعین می کنید . بنابراین به جای single , two باید گزینه multiple entries را انتخاب کنید


ویزای مولتی شینگن



در بند 25 فرم درخواست ویزای شینگن شما تعیین می کنید که در مدت اعتبار ویزا چند روز در کشور مقصد اقامت خواهید داشت.این مدت اقامت به شرایط شما بستگی دارد. برای مثال ممکن است شما نیاز داشته باشید در طول 6 ماه اعتبار ویزا تنها 35 روز در آن کشور اقامت داشته باشید . ای تعداد روز را در این بند از فرم بنویسید


ویزای مولتی شینگن


 
 
مطالب مرتبط