ویزای شینگن فرانسه

برای اخذ ویزای شینگن فرانسه باید دقت کنید که در مراحل مصاحبه حضوری طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی قصد سفر دارید نه اقامت در ان کشور.


 



اخذ ویزای شینگن فرانسه به مدت نود روز، برای همه افرادی که می خواهند جهت ، کار،تحصیل، گردشگری، استفاده از خدمات پزشکی و...  مدتی در این کشور حضور داشته باشند موقعیت مطلوب و مناسبی است. 
 
اخذ ویزای شینگن فرانسه برای افرادی که مدت اقامتشان کوتاه تر است راحت تر و سریع تر است چراکه افرادی که مدت محدودی را برای اقامت انتخاب میکنند مسلما هزینه های زیادی را صرف کرده اند که به نفع دولت و ملت فرانسه است.
در این مقاله قصد داریم در خصوص ویزای شینگن و  بالخصوص دریافت ویزای شینگن فرانسه و شرایط و ضوابط اخذ ویزای شینگن فرانسه، مراحل اخذ ویزای شینگن فرانسه ، و روش پیگیری ویزای شینگن فرانسه صحبت کنیم.
چنانچه علاقمند به این موارد می باشید در ادامه با ما باشید.

ویزای شینگن چیست؟

در دهه 1980 سران 26 کشور اروپایی باهدف ایجاد اروپای بدون مرز،قراردای تحت عنوان شینگن را بین خود تنظیم و تصویب کردند که در این قرارداد ، کشورهای عضو ، با حفظ حریم خصوصی خود، قوانین تجاری و گردشگری یکسان متحدالمنافع اند و هیچ مرزی بین این کشور ها وجود ندارد و تنها دیوار های جداکننده زمینی میان آنها و سایر نقاط دنیا، وجود دار.
 
پیمان شینگن


در صورتی که فردی از یکی از این 26 کشور بخواهد به کشور دیگری برود نیاز به دریافت ویزا ندارد و افرادی که ساکن این کشورها نیستند ، در صورت تمایل به سفر به یکی از این شهر ها باید ویزای شینگن دریافت کند و پس از اخذ ویزای شینگن اجازه سفر به تمام کشورهای عضو معاهده شینگن را دارد و به راحتی و بدون پرداخت عوارض و حق گمرک ، کالاها و اطلاعات خود را جابجا کند.

 
ویزای شینگن چیست؟


اسپانیا ، ایتالیا ، فرانسه ، پرتغال ، آلمان ، هلند ، بلژیک ، لوکزامبورگ ، سوئد ، نروژ ، فنلاند ، لهستان ، دانمارک ، مجارستان ، لتونی ، لیتوانی ، اسلواکی ، اسلوونی ، استونی ، چک ، اتریش ، ایسلند ، سوئیس ، لیختن اشتاین و یونان  26 کشور عضو پیمان شینگن هستند.
به طور کلی ویزای شینگن را می توان به سه دسته Uniform Schengen Visa (ویزای اتحادیه شینگن یا (USV))، Limited territorial validity visa (ویزای اعتبار محدود منطقه ای (LTV)) وNational Visa ( ویزای ملی ) تقسیم کرد که هر کدام خود تقسیم بندی ها و شرایط خاص خود را دارند.

شهر های مهم فرانسه


اخذ ویزای شینگن فرانسه ومراحل آن

با توجه به هدفی که برای سفر به فرانسه دارید می توانید نسبت به اخذ ویزای شینگن فرانسه در یکی از زمینه های توریستی، تحصیلی، پزشکی، مقامات رسمی، نخبگان وفرهیختگان و ورزشکاران، ،ازدواج با شهروند فرانسوی، ملاقات افراد خانواده و ... نسبت به دریافت ویزای شینگن در چهار نوع ویزای عبوری(A) ، ویزای ترانزیت(B)، ویزای توریستی(C) و ویزای ملی(D) اقدام کنید.
جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه بهتر است مراحل زیر را مد نظر داشته باشید:

1-    دریافت فرم درخواست اخذ ویزای شینگن فرانسه

جهت اخذ ویزای شینگن فرانسه می توانید از طریق مراجعه به سفارت فرانسه (به نشانی تهران-خیابان نوفل لوشاتو، شماره 44و 46)یا  مراجعه به مرکز VFS Global و یا مراجعه به وب سایت رسمی سفارت فرانسه ،نسبت به دریافت فرم درخواست ویزا اقدام کنید .
چنانچه قصد سفر به تنها یک کشور اروپایی را دارید بهتر است از طریق سفارتخانه و یا کنسولگری همان کشور در کشور خود اقدام کنید و اگر قصد صفر به دو کشور عضو شینگن را دارید ، کارهای اداری خود را در مراجع رسمی کشور ی انجام دهید که بیشتر درآن اقامت دارید.

 
ویزای شینگن فرانسه


در چندین سال قبل به دلیل حجم بالای متقاضیان اخذ ویزا و روادید از یک سفارت، فرد متقاضی زمان زیادی را در انتظار تعیین وقت سفارت باید تحمل می کرد و کیفیت رسیدگی و پاسخگویی بسیار افت کرده بود ، بنابر این ،شرکت VFS Global (با نام تجاری Visa Application Center)، باهدف خدمات ثبت و تشخیص و تنظیم مدارک متقاضیان، بدون تصمیم گیری در تایید و یا رد درخواست متقاضیان ویزا ،از نیروهای متخصص خود به عنوان واسط، بین متقاضی و سفارتخانه ها، تاسیس شد و به این ترتیب حجم کاری سفارت خانه ها پایین آمد و باعث شد که ماموران سفارت خانه ها با دقت و وقت بیشتری نسبت به ارزیابی درخواست متقاضیان اقدام کنند و از طرفی متقاضیان در فضای امن و اداری ، با دریافت راهنمایی و کمک بیشتر بتوانند نسبت به ثبت درخواست خود اقدام کنند و از ناقص بودن مدارک ترسی نداشته باشند.
 
فرم درخواست اخذ ویزای شینگن فرانسه شامل مشخصات فردی، دلیل سفر شمابه آن کشور، منابع تامین کننده هزینه های شما و... است که هرچقدر در پاسخ گویی صداقت داشته باشید اخذ ویزای شینگن فرانسه برای شما راحت تر است و سفارت سزیع تر به شما وقت مصاحبه میدهد.


فرم ویزای شینگن


2-    دریافت وقت سفارت فرانسه

پس از تکمیل فرم آن را به ایمیل رسمی سفارت فرانسه ارسال نمایید تا پس از بررسی توسط مامور صدور ویزای سفارت ، اگر ایمیل شما مشکل نداشته باشد ، جهت مصاحبه حضوری با شما روز و ساعت مصاحبه را از طریق ایمیل اطلاع میدهد، پس حواستان به ایمیل هایتان باشد..

3-    مدارک لازم برای صدور ویزای شینگن فرانسه

درتاریخ مقرر و راس ساعت معلوم شده جهت مصاحبه در سفارت خانه حضور داشته باشید تا بعد ازمصاحبه و پرداخت هزینه انگشت نگاری، هزینه صدور ویزا ، هزینه سفارت نسبت به تحویل مدارک خود به مسئول مربوطه ، اقدام کنید تا مامور سفارت بعد از  بررسی مدارک ، نسبت به صدور ویزا و شروع یک سفر رویایی به سراسر نقاط شینگن برای شما، اقدامات لازم را  انجام دهد.


 مدارک ویزای شینگن فراتسه


نکته مهم تر این که مدارک لازم ،باتوجه به نوع ویزای درخواستی شما ، متفاوت خواهند بود و باید قبل از وقت سفارت ، نسبت به تکمیل آنها اقدام کنید اما به طور معمول، کارت شناسایی، پرینت رسید نامه تایید وقت سفارت ، گذرنامه،عکس پرسنلی، اسناد مالکیت، پرینت گردش حساب بانکی، معرفی نامه شغلی، دعوت نامه، واچرهتل، رسید رزرو هتل رزرو بلیط، بیمه نامه مسافرتی از جمله مدارک مشترکی است که حتما باید داشته باشید و به زبان انگلیسی ترجمه شده با شند.  


ویزای شینگن فرانسه

 
4-    پیگیری ویزای شینگن

بعد از انجام مصاحبه و تحویل مدارک ، با توجه به نوع درخواست ویزا، باید منتظر پاسخگویی سفارت باشید ، سفارتی که درخواست شمارا پیگیری میکند حتما امکان رهگیری درخواست را برای شما محیا می کند به عنوان مثال ممکن است به شما شماره ارجاع دهد یا برای شما نام کارببی و رمز عبور برای ورود به پنل وب سایت ارائه دهد .

5-    مدت زمان پاسخگویی سفارت 

معمولا برای اخذ ویزای شینگن  ،سفارت بین 14 تا 21 روز بعد از انگشت نگاری و تحویل مدارک زمان لازم دارد که بعد از این زمان در صورت توافق با ویزای شما، پاسپورت شما برای شما ارسال خواهد شد و درغیر اینصورت نامه ریجکت و برگشت ضمیمه پاسپورت شما خواهد بود. 


 زمان دریافت ویزای شینگن فرانسه


جهت دریافت جواب سفارت، میتوانید به دفاتر کار گزاری و یا کنسولگری مراجعه کنید و یا درخواست ارسال مدارک از طریق پست را به سفارت بدهید.
برای پیگیری ویزای شینگن فرانسه میتوانید از نرم افزار رهگیری آنلاین infoVisa و یا وب سایت TLS  استفاده کنید

شرایط  و عوامل ریجکت اخذ ویزای شینگن 

منظور از شرایط اخذ ویزای شینگن فرانسه آن است که آیا فرد متقاضی شرایط لازم برای دریافت حق ورود به کشور خاطی را دارد یا خیر که این اجازه طبق شرایط و ضوابط سفارت خانه های هر کشوری طبیعتا متفاوت است.اما از جمله شرایط مشترک سفارت خانه ها برای صدور و یا عدم صدور ویزا می توان به موارد زیر توجه داشت:
 
1-    ناتوانی در ارائه مدارک و عدم صحت گفته های متقاضی با فرم درخواست وی
2-    شرایط سنی افراد
3-    سابقه سفر متقاضی
4-    مدت زمان اقامت و عدم ارائه دلیل موجه
5-    گذر نامه مخدوش شده یا نامعتبر
6-    عدم اثبات تمکن مالی
7-    فعالیت های سیاسی متقاضی
8-    داشتن سو سابقه 
9-    عدم رعایت قوانین ویزای شینگن در سفرهای قبلی (در سفر قبلی مدت اقامت بیش از مدت درخواست بوده )
 
چنانچه به یکی از این دلایل با درخواست متقاضی موافقت نشود ، دست کم تا شش ماه هیچ سفارت اروپایی دیگری به فرد ، ویزای شینگن نمی دهد.

از دیگر عوامل موثر در اخذ ویزای شینگن فرانسه می توان به دو مورد زیر اشاره کرد:
1-    هدف از سفر
یکی از موارد تعیین کننده نوع در اخذ ویزای شینگن فرانسه ، قبل از خرید بلیط هواپیما، هدف شما از سفر به این کشور است. ویزای شینگن فرانسه می تواند طولانی مدت و یا کوتاه مدت برای شما صادر شود .لازم است بدانید هردلیلی که مدت اقامت شما را از 90 روز بیشتر میکند نیاز مند اخذ ویزای شینگن طولانی مدت است و طبیعتا دریافت چنین ویزایی کمی سخت تر است.

2-    مناسبت های سیاسی بین دو کشور
در شزایط اخذ ویزای شینگن فرانسه یکی از پر رنگ ترین نقش ها در دریافت ویزا ، مناسبت های سیاسی کشورهاست و چنانچه قصد سفر به این کشور را دارید بهتر است نیم نگاهی به تغییرات رژیم و رفتار سیاسی کشور مبدا و مقصد نسبت به هم، داشته باشید.
 
تحصیل در دانشگاههای فرانسه

تمدید ویزای شینگن فرانسه
 

روش تمدید ویزای شینگن 

در کشور های عضو شینگن ، تمدید ویزا، کاری بسیار سخت است و به راحتی ویزای شما را تمدید نمی کنند، پس در صورتی که دلیل محکم و قاطعی مثل دلایل پزشکی یا شغلی و تحصیلی و... دارید می توانید  برای تمدید ویزا به موسسات مربوط مراجعه کنید. 
نتیجه گیری
اگر قصد گرفتن ویزای فرانسه را دارید و می‌خواهید به این شهر بروید باید نکات مربوط به گرفتن ویزای فرانسه را بدانید تا بتوانید به بهترین شکل ممکن اقدام به دریافت آن نمایید. باز هم نکاتی که در این مقاله بیان شده است را بخوانید و مهم‌ترین نکات را اجرایی کنید تا بتوانید با دریافت ویزای فرانسه، از سفر خود لذت ببرید. 
موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع دریافت ویزای شینگن فرانسه و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت  رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

اخذ ویزای شینگن فرانسه