اخذ ویزای شینگن ایتالیا

خذ ویزای شینگن ایتالیا مطمئن ترین راه برای سفر به ایتالیا و اقامت در این کشور است. جمهوری ایتالیا هفتمین اقتصاد دنیاست که در قلب دریای مدیترانه واقع شده است. این کشور با 300 هزار کیلومتر مساحت و 60 میلیون جمعیت از بزرگترین قلمروهای اروپاست که از زمان امپراطوری روم تا به حال وجود داشته است.
اخذ ویزای شینگن ایتالیا مطمئن ترین راه برای سفر به ایتالیا و اقامت در این کشور است. جمهوری ایتالیا هفتمین اقتصاد دنیاست که در قلب دریای مدیترانه واقع شده است. این کشور با 300 هزار کیلومتر مساحت و 60 میلیون جمعیت از بزرگترین قلمروهای اروپاست که از زمان امپراطوری روم تا به حال وجود داشته است. کشور ایتالیا بسیاری از قلعه ها و کاخ ها و بسیاری از ساختمان های سبک های مختلف معماری مانند رومانسکایی، گوتیک، باروک(baroque) و نئوکلاسیک می پردازد. علاوه بر این، دارای  7600 کیلومتر خط ساحلی، دریاچه های زیبا، صخره های خیره کننده و بسیاری از پارک های ملی است که یکی از کشور های پرطرفدار برای اخذ اقامت اروپا به حساب می آید.

با وجود جاذبه های طبیعی و ساخته شده در ایتالیا این کشور یک قطب توریستی مهم در اروپا است. هر ساله بیش از 50 میلیون گردشگر از ایتالیا بازدید می کنند. گردشگری برای اقتصاد ایتالیا بسیار مهم است و بیش از 60 درصد از درآمد ملی کشور را تامین می کند. افرادی که مایل به سفر و اقامت در ایتالیا می باشند، می توانند با اخذ ویزای شینگن به ایتالیا سفر کنند. از اکتبر 1997 که ایتالیا عضو منطقه شینگن شد، امکان سفر به این کشور با ویزای شینگن فراهم شد.
 
سفر به ایتالیا

شرایط ورود به ایتالیا


برای افرادی که از کشور های غیر اروپایی مانند ایران قصد سفر به ایتالیا را دارند نیاز به مدارک زیر برای ورود به خاک ایتالیا دارند:
یک پاسپورت یا سند سفر معتبر که تاریخ اعتبار آن حداقل تا سه ماه بعد از تاریخ پایان سفر به ایتالیا باشد و تاریخ صدور آن حداکثر ده سال قبل باشد.
داشتن یک نوع از ویزای ایتالیا که از این کشور معتبر باشد.
اسناد دیگر مانند نامه دعوت نامه توسط یک میزبان ایتالیایی، اثبات اینکه شما پول کافی برای سفر به ایتالیا را دارید و یا بلیط سفر و موارد دیگر نیز بسته به نوع ویزا و هدف سفر شما مورد نیاز است که در جلسه سفارت به متقاضی اعلام می شود.

افسر مرزی ایتالیا ممکن است سوالات زیر را هنگام اقدام به سفر از شما بپرسد:
  • هدف شما از سفر به ایتالیا چیست؟
  • برای چه مدت در ایتالیا اقامت دارید؟
  • در کدام شهر ها و مکان های ایتالیا قصد اقامت دارید؟
  • توجه داشته باشید که پلیس مرزی ایتالیا تصمیم نهایی خود را درمورد اجازه ورود شما به ایتالیا را صادر می کند. اگر مامور مرزی ایتالیا نتیجه بگیرد که شما برای ایتالیا خطرناک نیستید، پس از چک کردن صحیح بودن مدارک، به شما اجازه ورود به ایتالیا و سرزمین شینگن داده می شود.
  • حتما مطمئن شوید که قبل از ورود به ایتالیا افسر مرزی این کشور پاسپورت شما را مهر کند چون در صورت ورود با پاسپورت مهر نشده، دستگیر و جریمه می شوید.
زیبایی های شهر میلان ایتالیا

چه افرادی برای ورود به ایتالیا نیاز به ویزای شینگن دارند


افراد با شرایط زیر برای وارد شدن به ایتالیا و یا هر کشور عضو شینگن نیاز به اخذ ویزای شینگن دارند:
افرادی که ملیت آن ها مربوط به کشورهایی است که توافقنامه ایی برای ازاد بودن روابط بین آن ها و کشور های شینگن وجود ندارد. کشور ایران نیز شامل این مورد می شود و برای ورود به ایتالیا برای هر هدفی نیاز به دریافت ویزای شینگن است.
شما ممکن است عضو کشوری باشید که با منطقه شینگن توافق نامه امضا کرده باشد اما به صورت شخصی از ورود به ایتالیا و منطقه شینگن منع شده باشید، در این صورت نیاز به اخذ ویزای شینگن برای ورود به ایتالیا دارید.
 
ویزای شینگن ایتالیا

مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن ایتالیا


مدارک زیرعمومی است و برای همه انواع ویزای شینگن کوتاه مدت ایتالیا لازم است:
  • فرم درخواست ویزای ایتالیا: فرم درخواست را پر کنید و پرینت آن را تهیه کنید. سپس از طریق کارشناسان موسسه حقوقی TBI GROUP درخواست ویزای خود را با فرم تکمیل شده اعلام کنید. مطمئن شوید که اطلاعاتی که در این فرم تکمیل می کنید دقیقا با اطلاعات سایر مدارک مورد نیاز برای ویزای ایتالیا یکسان باشد.
  • پاسپورت معتبر که شرایط گفته شده در بالا را داشته باشد و دو قطعه عکس که حداکثر مربوط به سه ماه قبل باشد.
  • کپی تمام ویزاهایی که قبلا دریافت کرده اید. ( اگر هر نوع ویزایی تا کنون دریافت کرده باشید.)
  • داشتن بیمه ویزای شینگن: بیمه درمانی شینگن برای کل سرزمین ایتالیا و منطقه شنگن که همه انواع اورژانس های پزشکی را پوشش می دهد اجباری است.
  • بلیط  پرواز به ایتالیا و بلیط برگشت آماده و خریداری شده باشد. بلیط باید شامل شماره پرواز، تاریخ و سایر جزئیات باشد.
  • یک نامه که در آن دلیل سفر به ایتالیا، مدت اقامت و جزئیات سفر توضیح داده شده باشد.

الزامات تخصصی ویزای شینگن ایتالیا


علاوه بر مدارک عمومی مورد نیاز برای ویزای ایتالیا، برای هر نوع از ویزا که اقدام کنید الزامات و مدارک مخصوص خود را نیاز دارد. انواع مختلفی از ویزای شینگن ایتالیا مانند ویزای پزشکی، ویزای تحصیلی، ویزای کارمندی و ... وجود دارد که مدارک مورد نیاز هر کدام را بررسی میکنیم.

الزامات ویزای ایتالیا با توجه به شغل
بسته به وضعیت شغلی و کسب و کار شما الزامات ویزای ایتالیا به شرح زیر است.

ویزای کارمندی

  • قرارداد کارمند بودن شما که با کارفرما بسته ایید.
  • بیانیه و صورت حساب بانکی شما برای شش ماه گذشته
  • داشتن اجازه ترک کشور و شرکت توسط کارفرما
  • صورت حساب مالیات های پرداخت شده
  • اگر خودتان صاحب کسب و کار باشید باید مجوز و شماره ثبت شرکت، گزارش حساب بانکی شش ماه گذشته شرکت و میزان مالیات بر درآمد پرداخت شده شرکت را ارائه دهید.

ویزای ترانزیت هوایی ایتالیا


اگر ایتالیا مقصد نهایی شما نیست، اما شما باید در یکی از فرودگاههای ایتالیا فرود بیایید تا پرواز دیگری را انجام دهید که شما را به کشور مقصد که  غیر شنگن است ببرد. در این صورت شما نیاز به ویزای ترانزیت هوایی دارید.
با توجه به هدف شما برای ورود به ایتالیا، شما باید بعضی از مدارک اضافی را به عنوان بخشی از درخواست ویزای کوتاه مدت خود را به ایتالیا ارائه کنید. که به آنها در ادامه اشاره می کنیم.
 
ویزای تحصیلی ایتالیا

ویزای تحصیلی ایتالیا


همه کسانی که قصد دارند در دوره های آموزشی، دانشکاه ها و یا کارآموزی در ایتالیا، سن مارینو یا حتی شهر واتیکان اقدام کنند. در صورتی که مدت آموزش  بیش از 90 روز طول بکشد، ویزای کوتاه مدت قابل قبول نبوده و باید برای ویزای تحصیلی ایتالیا درخواست کنند. برای درخواست ویزای تحصیلی ایتالیا شما باید علاوه بر مدارک گفته شده مدارک زیر را نیز داشته باشید.

داشتن یک نامه موردی برای مطالعه یا تحقیق از موسسه آموزشی که شما در حال حاضر در آن تحصیل می کنید. 
توافق نامه کارآموزی بین فرد درخواست کننده و شرکت یا موسسه مورد نظر در ایتالیا که جزئیات دوره کارآموزی در آن ذکر شده باشد.
مدارک ثبت نام: کپی مدرکی که ثبت نام رسمی شما در موسسه آموزشی در ایتالیا و مدت تحصیل را نشان دهد.
سابقه تحصیلی و مدارک تحصیلی اخذ شده تا کنون باید به کنسولکری ایتالیا تحویل و توسط این اداره تایید شود.

ویزای شینگن پزشکی ایتالیا


اگر قصد انجام خدمات پزشکی و درمانی را در ایتالیا دارید باید برای ویزای پزشکی ایتالیا اقدام کنید. هنگام درخواستگرفتن ویزا برای دریافت مراقبت های پزشکی در ایتالیا، باید اسناد اضافی زیر را ارائه دهید:  
گزارش پزشکی محلی که از یک پزشک، کلینیک یا بیمارستان در کشور خود اخذ کرده اید و تایید اینکه شما نیاز به درمان پزشکی در ایتالیا دارید.
گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در ایتالیا، تایید تاریخ ملاقات شما و همچنین وضعیت پزشکی شما. همچنین باید تأیید کند که بیمارستان می تواند درمان مخصوص شما را انجام دهد و به همین ترتیب شما پذیرفته می شوید.
ارائه اسناد و توافق های مالی انجام شده برای هزینه های خدمات پزشکی ایتالیا
علاوه بر این نیاز به یک تایید رسمی از موسسه درمانی در ایتالیا به منظور پذیرش شما می باشد.

مدت زمان اخذ ویزای شینگن ایتالیا


مدت زمان دریافت ویزای کوتاه مدت ایتالیا می تواند تا 15 روز طول بکشد. با این حال، با توجه به وضعیت خاص شما، این دوره ممکن است تا 30 روز افزایش یابد. موارد اضطراری ممکن است تا 60 روز طول بکشد، زیرا ممکن است سفارتهای ایتالیا با دیگر کنسولگریهای شینگن مشورت کنند. برای سریع شدن فرایند درخواست ویزا از مشاوران موسسه tbi group کمک بگیرید تا زمان اخذ ویزیا شما تا حد زیادی سریع تر انجام شود. برای جلوگیری از تاخیر در صدور ویزای اقامت کوتاه مدت ایتالیا، شما باید درخواست خود را در اسرع وقت ارائه دهید، سه ماه قبل از سفر خود با مشاوران tbi group  در ارتباط و فرایند اخذ ویزا را شروع کنید.