اخذ ویزای شینگن اسپانیا

اخذ ویزای شینگن اسپانیا

 ویزای شینگن اسپانیا


اسپانیا از کشور های محبوب برای اقامت و سفر است . برای سفر به اسپانیا انواع مختلفی از ویزا وجود دارد. اخذ ویزای شینگن اسپانیا راهی مطمئن برای مسافرت و اقامت به کشور اسپانیا است با ویزای شینگن می توانید به سایر کشور های حوزه شینگن نیز سفر کنید. بسته به هدفی که شما برای رفتن به اسپانیا دارید مانند اقامت تحصیلی، تفریحی، کوتاه مدت یا بلند مدت، ویزای شینگن متفاوتی نیاز دارید. ویزای شینگن اسپانیا از سال 1995 که اسپانیا به کشور های شینگن پیوست امکان پذیر شد. در ادامه به انواع ویزای شینگن اسپانیا و توضیاحات و مدارک مورد نیاز برای آن می پردازیم.

انواع ویزای شینگن اسپانیا

اخذ ویزای شینگن تحصیلی

یکی از محبوب ترین کشور ها برای تحصیل و دریافت مدرک تحصیلی اسپانیا است. دانشگاه ها و مراکز علمی اسپانیا سابقه زیادی دارند و خدمات علمی و تحصیلی مناسبی برای دانش جویان و دانش آموزان فراهم می کند. برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا ابتدا دانشگاه مورد نظر خود را پیدا کرده و  درخواست پذیرش بدهید. نوع ویزای دانشجویی و میزان اقامت خود را مشخص کنید که در دو نوع شش ماهه و بلند مدت است.

ویزای شینگن تحصیلی
 

بر اساساس مقررات اسپانیا برای اخذ ویزای تحصیلی داشتن مدرک زبان اسپانیایی اجباری نیست اما داشتن آن و تسلط بیشتر به زبان اسپانیایی در اخذ ویزا تاثیر مثبت دارد. بسیاراز دانشگاه های اسپانیا پی از  پذیرش یک دوره زبان اسپانیایی برای دانشجویان خارجی برگزار میکنند که باید به صورت کامل گذرانده شود. آزمون معتبر و مهم برای سنجش زبان اسپانیایی، آزمون dele است.
در صورت پذیرش برای دانشگاه های اسپانیا که به زبان انگلیسی تدریس می کنند باید مدارک معتبر زبان انگلیسی مانند آیلتس و CAE  را داشته باشید.
در صورت تحصیل در اسپانیا با شرایط زیر میتوانید در اسپانیا کار کنید:
شغل شما پاره وقت باشد و با ساعات دانشکاه تداخل نداشته باشد
در صورت کار کردن به صورت تمام وقت فقط سه ماه پیوسطه میتوانید کار کنید و نباید با دانشگاه تداخل داشته باشد یعنی در زمان های تعطیلی دانشگاه
برای کار کردن مجوز کار دریافت می کنید که مدت آن طبق قرارداد کاری شما است و نمی تواند بیشتر از مدت اقامت تحصیلی شما باشد.

ویزای اسپانیا برای اعضای خانواده شهروندان اسپانیا

افرادی که نسبت های زیر با با یک شهروند اسپانیایی داشته باشند می توانند ویزای اقامت اسپانیا در یافت کنند:

  • همسر یک شهروند اسپانیایی
  • کودکان قانونی فرد که کمتر از 18 سال داشته باشند.
  • نوه ها و کسانی که شهروند اسپانیایی قیم قانونی آن ها باشد و فرزندان بالای 18 سال در صورت داشتن معلولیت
  • پدر و ماد فرد اسپانیایی و والدین همسرش در صورتی که بالای 65 سال سن داشته باشند.


 دریافت ویزای شینگن آلمان

اخذ ویزای شینگن برای اهداف پزشکی در اسپانیا
ویزای درمانی برای دریافت خدمات درمانی از کشور اسپانیا صادر می شود این ویزا برای کسانی است که نیاز به دریافت مراقبت های پزشکی ودریافت خدمات درمانی دراسپانیا را دارند. اعتبار این ویزا 90 روز است اگر درمان بیشتر از 90 روز طول بکشد باید ویزای ملی اسپانیا برای دوره درمان اخذ شود.
 

ویزای شینگن درمانی
 

ویزای توریستی: نوعی ویزای شینگن کوتاه مدت که برای مسافرت دریافت می شود حداکثر سه ماه اعتبار دارد
ویزای شینگن اسپانیا برای اهداف تجاری
ویزای تجاری اجازه اقامت را فقط برای اهداف تجاری به فرد می دهد و مدت آن 90 روز است.
ویزای اسپانیا برای اهداف فرهنگی، هنری و ورزشی
ویزا برای اعضای شرکت ها و نمایندگی های رسمی از اسپانیا
 

وقت سفارت اسپانیا

یکی از مراحل مهم اخذ ویزای اسپانیا مصاحبه در سفارت اسپانیا است. برای اینکار باید وقت قبلی برای مصاحبه تعیین شود. ساعت کاری سفارت اسپانیا روزهای یکشنبه تا پنج شنبه از ساعات 9 تا 4 بعد از ظهر است. انجام مصاحبه موفق در سفارت اسپانیا اخذ ویزای شما را سریع تر کرده و اطمینان از اخذ ویزا دارید. سفارت اسپانیا در ایران واقع در تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خیابان شادی است.
برای دریافت وقت سفارت اسپانیا فرم درخواست وقت مصاحبه را پرنموده و به سفارت ارسال نمایید و پس از دریافت پاسخ وقت مصاحبه شما مشخص می شود.
در مصاحبه سفارت سوالاتی از قبیل هدف مسافرت به اسپانیا، مدت اقامت در اسپانیا، وضعیت مالی و توانایی پرداخت هزینه های سفر و اقامت در اسپانیا افرادی که همراه شما به اسپانیا خواهند آمد و نسبت آنها با شما و تعداد فرزندان و همچنین درباره برگشت شما به کشور پرسیده می شود. پاسخ قانع کننده و دلایل منطقی برای سفرتان، و اثبات کردن توانایی مالی و نداشتن سابقه کیفری در قبول شدن مصاحبه سفارت به شما کمک می کند. باید در جلسه مصاحبه دقیق و با آرامش باشید و از مشاوره های تیم tbi group برای مصاحبه موفق بهره مند شوید.
 
وقت سفارت اسپانیا
 
اخذ ویزای شینگن هلند

مدارک عمومی برای اخذ ویزای شینگن اسپانیا

پر کردن فرم درخواست ویزای اسپانیا
دو قطعه عکس در فرمت عکس پاسپورت که تمام رخ و با زمینه روشن باشد
 اصل گذرنامه و کپی آن و کپی از ویزهای قبلی. گذرنامه باید حداقل دو صفحه خالی داشته باشد.
کپی بلیط اسپانیا و بلیط برگشت آن
بیمه شنگن برای مسافرت که حداقل 30,000 یورو را در اسپانیا و کل منطقه شنگن پوشش بدهد

هدف سفر به اسپانیا و برنامه سفر در به صورت کتبی نوشته و ارائه شود

گواهی ازدواج، تولد فرزندان و مرگ همسر

بررسی وضعیت مالی و همراه داشتن حداقل 583 یورو برای 10 روز اقامت و در صورت اقامت بیشتر برای هر روز 64 یورو است.
 

ویزای اسپانیا

ویزای شینگن فرانسه

مدارک تخصصی لازم برای انواع ویزا

نامه دعوت از خانواده یا دوستان در اسپانیا با آدرس و شماره تلفن برای ویزای توریستی
صورت حساب و گردش مالی برای 6 ماه گذشته در ویزای توریستی و تجاری
مدارک لازم برای ویزای کاری و تجاری اسپانیا
نامه دعوت از شرکت اسپانیایی که شما برای بازدید یا مصاحبه  می روید و آدرس دقیق آن ها با تاریخ بازدید شما
یک گواهینامه از کارفرمای خود که برای سفر تجاری شما صادر شده است
اثبات روابط تجاری بین اسپانیا و کشورتان و نوع ملاقاتی که اعضای شرکت برای آن به اسپانیا سفر می کنند.
مجوزهای تجاری برای صادرات و واردات و اسناد مشارکت
در صورت فرستادن اعضای یک شرکت به اسپانیا  کارفرما باید هزینه های حضور در اسپانیا و منطقه شینگن را تعهد کند.
مدارک لازم برای اخذ ویزای درمانی اسپانیا
یک گزارش از وضعیت پزشکی متقاضی ویزای درمانی
یک گواهی پزشکی از بیمارستان یا پزشک در اسپانیا، تایید تاریخ پذیرش همچنین وضعیت پزشکی متقاضی
رسید پرداخت هزینه های درمانی
الزامات ویزای فرهنگی ورزشی اسپانیا
نامه دعوت از مقامات مربوط با جزئیات مربوط به رویدادها و فعالیت هایی که برای آن ها قصد سفر به اسپانیا را دارند، هدف بازدید و نحوه پوشش هزینه ها
لیست افرادی که حضور دارند به همراه مدت زمان حضور

مزایای اقامت در اسپانیا

  • با اخذ ویزای شینگن اسپانیا امکان مسافرت و بازدید از 26 کشور حوزه شینگن فراهم می شود.
  • اسپانیا به به عنوان یکی از مکان های مطلوب جهان برای زندگی است. کیفیت عالی آن، آب و هوای سالم ، شهر های تاریخی، غذا های مشهور و سواحل زیبا، از دلایلی است که سرمایه گذاران به اسپانیا علاقه مند می شوند. سیستم بهداشتی کشور به طور گسترده ای به عنوان یکی از بهترین ها در جهان شناخته شده است و طبق نظرسنجی اخیر توسط مجله پزشکی Lancet، جمعیت آن در اروپا بیشترین امید زندگی را دارد. اسپانیا همچنین دارای یکی از بزرگترین اقتصادهای جهان و ارتباطات مسافرتی خوب با سایر نقاط اروپا است.
  • فرصت مناسب برای ایجاد کسب و کار و سرمایه گذاری با یورو در اسپانیا با که به عنوان پنجمین اقتصاد اتحادیه اروپا شناخته شده و در منطقه یورو قرار دارد.
  • فرایند تمدید ویزا و مجوز اقامت سریع و راحت است و هیچ محدودیتی برای تعداد دفعات تمدید اقامت وجود ندارد.

موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع دریافت ویزای شینگن اسپانیا و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت  رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .