وقت سفارت انگلیس

وقت سفارت انگلیس
  

یکی از کشور های پرطرفدار برای اخذ اقامت اروپا انگلستان است. برای اخذ ویزای انگلستان اولین مرحله انتخاب نوع ویزا میباشد. از آنجا که انواع ویزای انگلستان بسیار گوناگون بوده و بر اساس هدف سفر و مدت زمان اقامت متفاوت است، همکاران ما شما را برای انتخاب درست نوع ویزا یاری خواهند کرد. همچنین میتوانید با مراجعه به سایت https://www.gov.uk/check-uk-visa از نوع ویزای خود مطلع شوید. پس از انتخاب نوع ویزا و تکمیل فرم مربوطه وقت سفارت جهت انگشت نگاری و ارائه مدارک تعیین می گردد که متقاضی ویزا باید در روز تعیین شده همراه با مدارک ترجمه شده و فرم، برگه وقت و برگه واریز سفارت انگلیس به مرکز ویزای انتخاب شده مراجعه نماید.

 

مشاهده وقت سفارت انگلیس

حضور متقاضیان در سفارت انگلیس برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد. زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید. در صورتی که متقاضیان از مرکز ویزای تهران اقدام کنند، نتیجه ویزا پس از ۱۵ روز کاری توسط پست به آدرس پستی آنان ارسال خواهد شد.
در صورتی که از طریق آنکارا و یا استانبول اقدام شود، متقاضی ملزم به دریافت برگه عبور میباشد و حتما باید۲ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود و پس از آن برای پیکاپ پاسپورت اقدام کند.
اگر برای ویزای انگلیس از کشور امارات اقدام میکنید توجه داشته باشید امکان صدور برگه عبور در کشور امارات وجود ندارد لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می کنند باید تا زمان صدور نتیجه ویزا یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند یا به خرید خدماتی همچون Priority, Super Priority, Passport Pass Back اقدام نمایند. جزییات این خدمات به شرح زیر میباشد:

با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما در عرض ۵ روز کاری (بین ۵ تا ۸ روز) صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ 200 دلار است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

قابل ذکر است متقاضیانی که به کشور ترکیه مراجعه می کنند نیز می توانند با درخواست آنلاین قبل از انگشت نگاری از سرویس Priority استفاده کنند. هزینه این سرویس برای کشور ترکیه 212 پوند می باشد.
 

سفارت انگلیس


با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما ظرف ۲۴ ساعت صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ ۶۰۰ پونداست باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود اما در حال حاضر استفاده از این سرویس فقط برای کسانیکه اقامت امارات را داشته باشند مقدور است و ایرانیان دیگر نمیتوانند از این سرویس استفاده کنند..


هزینه این سرویس که مبلغ ۶۴ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود. با خرید این سرویس گذرنامه در همان روز انگشت نگاری به شما باز می گردد و می توانید به ایران برگردید. نتیجه ویزای شما پس از ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) صادر خواهد شد و سفارت به شما اطلاع خواهد داد تا به امارات بازگردید و گذر نامه خود را به سفارت تحویل دهید. پس از تحویل گذرنامه نتیجه ویزا طی یک یا دو هفته به شما ارائه می شود. توجه داشته باشید که برای مرحله دوم به جای سفر دوباره به امارات می توانید از سرویس پیکاپ استفاده نمایید.
قابل ذکر است متقاضیانی که به کشور ترکیه مراجعه می کنند نیز می توانند با درخواست حضوری از سرویس Passport Pass Back استفاده کنند. هزینه این سرویس برای کشور ترکیه 60 پوند می باشد.

چک لیست وقت سفارت انگلیس

  • اصل پاسپورت با حداقل ۶ ماه اعتبار بیشتر از زمان سفر انگلیس و اصل پاسپورت‌های قبلی
  • ۲ قطعه عکس ۳٫۵ * ۴٫۵ (با پس زمینه سفید و تمام رخ و با کیفیت بالا)
  • فرم تکمیل‌ شده آنلاین درخواست روادید، به همراه برگه تأییدیه وقت سفارت و تأییدیه واریزی هزینه ویزای موردنظر: فرم درخواست آنلاین از طریق سامانه آنلاین اخذ وقت سفارت انگلیس قابل دریافت است و متخصصان ویزا، شما را در تکمیل آن یاری خواهند کرد. دقت کنید که هزینه‌های ویزا و وقت سفارت باید به صورت آنلاین پرداخت شود و در صورتی که اقدام به اخذ وقت از سفارت‌های انگلیس در کشورهای دیگر می‌کنید، باید از طریق درگاه‌های جهانی صورت بگیرد. لذا پیش از رسیدن به مرحله پرداخت، الزامات پرداخت را مهیا کنید
  • اصل یا کپی دعوت‌نامه و در صورت نداشتن دعوت‌نامه، ارائه واچر هتل)واچر هتل، برگه‌ای‌ست که نشان می‌دهد متقاضی برای مدت اقامتش، هتل رزرو کرده است(
  • اصل و ترجمه رسمی شناسنامه
  • اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج)ترجمه باید توسط دارالترجمه رسمی صورت بگیرد(
  • اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی مانند گواهی اشتغال به کار، حکم کارگزینی، جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی، بیمه ۶ ماه آخر، کارت نظام مهندسی، مدارک مالیاتی، کارت پرسنلی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت دانشجویی ودر صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود، می‌توانید از مدارک شغلی همسر استفاده نمایید
  • مدارک شخص دعوت‌کننده (میزبان) در انگلستان، شامل: دعوت‌نامه به همراه کپی پاسپورت و مدارک اقامتی، پرینت حساب بانکی(مهم) ، مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، سند ملک محل اقامت یا اجاره نامه در انگلستان، آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده، قبوض پرداختی از قبیل آب، برق و گاز و
  • پرینت حساب شخصی و جاری در ۵ ماه گذشته و سایر سپرده‌های بانکی و حساب‌های مالی. همچنین مدیران و سهامداران موظف به ارائه پرینت حساب‌های شرکت در ۶ ماه گذشته هستند
  • اصل و ترجمه رسمی اسناد املاک مسکونی و تجاری و در صورت اجاره املاک، اصل و ترجمه اجاره‌نامه‌ها

آدرس سفارت انگلستان: خیابان فردوسی، پلاک 198 



 

دقت کنید که ترجمه‌‌ها باید توسط دارالترجمه رسمی صورت بگیرد، اما نیازی به تأیید و یا مهر دادگستری وجود ندارد. نکته بعدی، کپی کامل از صفحات پاسپورت است که باید با این مدارک همراه شوند؛ حتی کپی صفحات سفید پاسپورت هم در این مرحله الزامی‌ست.


موسسه حقوقی مهاجرتی  TBI GROUP در سال 2010 فعالیت خود ا آغاز کرده و در زمینه های مختلف حقوقی و خدماتی مانند ثبت شرکت در اروپا ، امور اموال ، اخذ اقامت اروپا و اخذ ویزای شینگن و ارائه خدمات گوناگون به مشتریان خود از ملیت های مختلف ، فعال است .