اقامت هلند

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید مهاجرت به هلند و همینطور اخذ ویزای شینگن این کشور می توانید به وب سایت اخذ تابعیت و اقامت هلند مراجعه نمایید


شرایط اقامت کشور
هلند         Conditions of residence in the Netherlands

 

بسیاری از افراد به مساله مهاجرت بسیار می اندیشند و همیشه به دنبال راهی آسان و مطمئن برای تحقق بخشیدن به هدف خویش هستند. یکی از کشورهای مورد تقاضا که در اولویت مهاجرت بسیاری از هموطنان ما قرار دارد مهاجرت به هلند است و مجدانه به دنبال راه های مهاجرت به هلند می باشند.

هلند یکی از زیباترین کشورهای جهان که شما می توانید از روش های مختلفی چون اخذ ویزای تحصیلی ، سرمایه گذاری کار در این کشور و ازدواج با تبعه هلندی به این کشور مهاجرت نمایید و در ادامه موفق به دریافت اقامت دائم این کشور شوید. موسسه حقوقی مهاجرتی  TBI group با تجربه ای طولانی در امر مهاجرت و با داشتن وکلای آگاه به امور حقوق بین الملل و آشنایی در امر مهاجرت به هلند آماده پاسخگویی تلفنی و حضوری شما دوست و هموطن عزیز می باشد و در صورت اقدام شما دوست عزیز تا وقت سفارت هلند و تکمیل مدارک لازم همراهیتان خواهد کرد.

قانون تابعیت و اقامت و راه های مهاجرت به هلندو اخذ اقامت یا اخذ شهروندی این کشور چگونه است ؟
آیا کودک با تولد نوزاد در این کشور از اتباع کشور محسوب می شود و میتواند تابعیت و اقامت کسب کند ؟
چه مدت ماندن در کشور موجب اخذ تابعیت و اقامت هلند می شود؟
آیا با ازدواج هم می توان تابعیت و اقامت را به دست آورد؟

در این مقاله شما با مباحثی نظیر راه های مهاجرت نظیر شرایط مهاجرت از طریق تولد فرزند یا ازدواج، مهاجرت از طریق تخصص یا خرید ملک آشنا خواهید شد.

شرایط و راه های دریافت اقامت هلند

در این قسمت به بررسی راه های مهاجرت به هلند می پردازیم:
 

درباره هلند :

هلند از کشور های اروپای غربی که از شرق با کشور آلمان، از جنوب با کشور بلژیک و از غرب بواسط دریا با کشور بریتانیا همسایگی دارد. هلند از کشورهای اتحادیه اروپا و عضو پیمان شینگن است. از شهرهای مهم آن می توان به آمستردام، لاهه، روتردام، اوترخت، تیلبورخ و … اشاره کرد. پایتخت کشور هلند شهر آمستردام است ولی بیشتر سفارتخانه ها و وزارتخانه ها جهت تمرکز زدایی بیشتر در شهر لاهه قرار گرفته اند. زبان رسمی مردم هلند، هلندیست که شاخه ای از زبان ژرمنی محسوب شده و شباهتی به زبان آلمانی دارد.

مردم این کشور علاقه بسیاری به یادگیری زبان های خارجی از خود نشان می دهند، بطوریکه 90 درصد هلندی ها توانایی محاوره به زبان انگلیسی را دارند. هلند یکی از پر تراکم ترین کشورهای جهان با جمعیتی حدود شانزده و نیم میلیون نفر است. شهرت کشور هلند بیشتر به لاله هایش، آسیاب های بادی و هنرمندانش می باشد. آب و هوای این کشور معتدل و بیشتر شبیه کشور انگلستان است، بارش فراوان در طول سال هلند را به یکی از پر بارش ترین کشورهای جهان مبدل کرده است.

سرمایه گزاری و کار آفرینی در کشور هلند:

شما با دارایی معادل 1.250.000 یورو می توانید جهت سرمایه گذاری در کشور هلند اقدام کرده و در صورت پایدار ماندن این سرمایه گزاری و سود آوری  بعد از 5 سال موفق به دریافت اقامت دائم کشور هلند خواهید شد. این نوع سرمایه گزاری بیشتر مختص افراد ثروتمند می باشد. متقاضیان علاقمند به کار آفرینی در هلند بایستی امتیازات لازم از مواردی چون رزومه تحصیلی، تجربیات کاری گذشته، سوابق کار آفرینی، مشخص نمودن منافع کاری شخص برای دولت هلند، نشان دادن طرح تجاری، میزان سرمایه گزاری و … را کسب نمایند تا بتوانند از این طریق اقدام جهت دریافت ویزای کار آفرینی کشور هلند را نمایند.

بطور کلی سرمایه گزاری در هلند گزینه مناسبی جهت امر مهاجرت، برای طیف وسیعی از هموطنان نخواهد بود. پیشنهاد می گردد طی مشاوره تلفنی با موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group از شرایط سرمایه گزاری در دیگر کشورها چون انگلستان، کانادا، استرالیا، نیوزلند، لهستان، لیتوانی و … اطلاعات کسب نمایید.

مهاجرت به هلند از طریق کار

اگر شما فردی خارج از خاک کشور هلند و جویای کار در این کشور می باشید با توجه به این مطلب که قوانین کار در کشورهای اتحادیه اروپا بصورت یکپارچه و یکسان می باشد بایستی دعوت نامه ای از کارفرمایی در کشور هلند دریافت کنید، می توانید طی مدت کوتاهی اقدام جهت دریافت ویزای کار هلند نمایید. حال با توجه به اینکه ساکن کشوری خارج از اروپا هستید دریافت این دعوتنامه امری سخت به نظر میرسد چون بایستی سه ماه در کشور هلند آگهی جذب نیروی کار درج گردد و در صورتیکه شخصی متقاضی این شغل نباشد مجددا این آگهی در اتحادیه اروپا به مدت سه ماه دیگر تکرار شود.

اقامت کاری هلند

افرادی که فارغ التحصیل دانشگاه های اروپا هستند از شانس بیشتری برای دریافت کار برخوردار می باشند، پس می توان ورود بواسطه تحصیلی هلند را مد نظر قرار داد و نهایتا پس از تحصیل اقدام جهت پیدا نمودن کار نمود. حال کشورهایی چون آلمان و اتریش ویزای دیگری تحت عنوان ویزای کاریابی صادر می کنند که این فرصت را به شما می دهند که شش ماه متوالی در این کشورها جستجوی کار داشته باشید. این ویزای کار شانس بسیار ارزشمندی برای مهندسین و افراد پر تجربه خواهد بود. جهت کسب اطلاع از شرایط این ویزای کار آلمان با مشاورین موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group تماس حاصل فرمایید.

ویزای شینگن هلند
 

اقامت هلند از طریق تحصیل

با توجه به اینکه سطح علمی دانشگاه های هلند بسیار عالی است، سالیانه افراد بسیاری به قصد تحصیل و اخذ اقامت هلند وارد این کشور می شوند. تحصیل در دانشگاه های کشور هلند به دو زبان انگلیسی و آلمانی برای دانشجویان میسر است. شما برای تحصیل در دانشگاه های هلند نیازمند داشتن مدرک دیپلم می باشید، در غیر اینصورت افرادی که شرایط لازم برای ورود به دانشگاه های این کشور را ندارند می توانند با حداقل سن 21 سال در آزمون های ورودی دانشگاه های این کشور شرکت کرده و در صورت قبولی به تحصیل خویش ادامه دهند.

تحصیل مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در کشور هلند:

یکی از شرایط بسیار مهم جهت اقدام برای اخذ ویزای تحصیلی هلند در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ارائه مدرک زبان آیلتس 6 می باشد. البته اگر نمره زبان شما در سطح پایین تر و به عنوان مثال 5 یا 5.5 است، می توان اقدامات لازم را برایتان انجام داد و این امکان  فراهم است که در کلاس های آمادگی زبان در کشور هلند شرکت کرده و آیلتس خود را به حد نصاب برساند. قابل ذکر است که دوره تحصیل در مقطع کارشناسی 4 سال و در مقطع کارشناسی ارشد 2 سال به طول می انجامد. اگر شما تحصیل در مقطع لیسانس به زبان آلمانی را انتخاب کنید ناگزیر به ارائه مدرک زبان آلمانی B-1 یا B-2 می باشید. هزینه های تحصیل در مقطع کارشناسی سالی 8000 تا 11000 یورو و تحصیل مقطع کارشناس ارشد تا 15000یورو نیز پیش بینی می گردد. دانشجویان اجازه کار پارت تایم 10 ساعت در هفته در مقطع کارشناسی و 20 ساعت را برای مقطع کارشناسی ارشد خواهند داشت. شما می توانید پذیرش و و ویزا را به ما در موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group بسپارید، مشاورین و وکلای مهاجرتی ما در کشور هلند از ابتدای امر تا مراحل انجام سفارت با شما همراهند.

اقامت تحصیلی هلند

تحصیل در مقطع دکترا در کشور هلند:

تحصیل در مقطع دکترا در کشور هلند معمولا 4 سال به طول می انجامد. تحصیل در اکثر رشته ها در این مقطع به زبان انگلیسی می باشد. کشور هلند در مقطع دکترا توجه ویژه ای به دانشجویان نشان می دهد و شرایطی را در جهت تسهیل طول دوره تحصیل دکترای هلند برای دانشجویان فراهم نموده است. شما به شرط داشتن شرایطی چون مدرک زبان آیلتس حداقل6.5 ، مدرک تافل یا تحصیل در کشوری انگلیسی زبان و … همچنین رزومه های تحصیلی خوب، ارائه مقاله، شرکت در کنفرانس یا سمینارها و … میتوانید بواسطه اقدامات موسسه با جلب نظر یک سوپروایزر و ارائه یک پروپوزال، امیدوار به تحصیل رایگان یا تحصیل با بورسیه در هلند باشید. دانشجویان مقطع دکترا در کشور هلند اجازه کار بصورت نامحدود را در حین تحصیل خواهند داشت. نکته حائز اهمیت آن است که شما یکسال بعد از پایان تحصیلات دکترا یعنی پس از 5 سال می توانید درخواست خود مبنی بر اخذ اقامت دائم کشور هلند را ارائه دهید.

اگر شما هم خواهان مهاجرت به هلند هستید وکلای مجرب ما در موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group که از معتبرترین موسسه مهاجرت کشور می باشد میتوانند شما را یاری دهند و یا به سایت سفارت هلند مراجعه کنید. امید است که این مطلب توانسته باشد اطلاعات مفیدی در اختیار شما خواننده گرامی قرار دهد.

مطلب فوق با کوشش همکاران ما در موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group جمع آوری شده است، جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید بامشاورین سازمان تماس حاصل فرمایید. امید است که مطلب فوق توانسته باشد، هر چند مختصر کمکی به اطلاعاتی شما در زمینه مهاجرت به هلند کرده باشد.

هزینه های زندگی در هلند:

 

هزینه های زندگی در کشور هلند برای شخص دانشجو معمولا پایین تر از زمانیست که شخص بطور مستقل زندگی می کند. هزینه های زندگی دانشجوئی در کشور هلند ماهی 600 تا 900 یورو متغیر است، که از این مبلغ معمولا 250 تا 500 یورو هزینه خوابگاه دانشجویی می باشد. مابقی را می توان برای خوراک، رفت و آمد و … در نظر گرفت. معمولا هزینه کرایه اتوبوس ها در سطح شهر 1.5 یورو است. البته یکی از راه های اقتصادی بهتر آن است که شخص دانشجو خودش اقدام جهت درست کردن غذا نماید.

در نهایت موسسه حقوقی مهاجرتی TBI group که در صدر موسسات حقوقی ایران قرار دارد، مفتخر است که شما عزیزان را در جهت مهاجرت به هلند راهنمایی نموده و جدیدترین و به روز ترین اطلاعات لازم جهت اقدام برای ویزای تحصیلی هلند، اخذ ویزای شینگن، اخذ اقامت اروپا و… را در اختیار شما قرار دهد. تصمیم جهت امر مهاجرت امری کوچک نخواهد بود و تیم پر تلاش ما در موسسه حقوقی مهاجرتی  TBI group  در یاری رساندن به شما کوتاهی نخواهند کرد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر قوانین جدید مهاجرت به هلند و همینطور اخذ ویزای شینگن این کشور می توانید به وب سایت اخذ تابعیت و اقامت هلند مراجعه نمایید و یا جهت کسب اطلاعات بیشتر در زمینه شرایط اخذ تابعیت و نحوه مهاجرت از روش های دیگر مثل ثبت شرکت و سرمایه گذاری، مهاجرت تحصیلی و اقامت بعد از تحصیل می توانید با مشاورین موسسه مهاجرت تماس حاصل فرمایید و توسط مشاوره کارشناسان حقوق بین الملل و وکیل مهاجرت با این مسائل آشنا شوید.
 

مکانهای دیدنی هلند