اقامت فرانسه

ما در این مقاله سعی میکنیم که انواع شرایط مهاجرت به کشور فرانسه را خدمت شما توضیح بدهیم. با مطالعه این مقاله اطلاعات جامع و کاملی را در زمینه مهاجرت به فرانسه کسب میکنید.


 

مهاجرت به فرانسه

آیا قصد مهاجرت به فرانسه را دارید ؟
آیا تمایل دارید از طریق تحصیل به کشور فرانسه مهاجرت کنید ؟
آیا از شرایط تحصیل در مقاطع مختلف کشور فرانسه مطلع هستید ؟
آیا تمایل دارید از شرایط مهاجرت کاری به کشور فرانسه مطلع شوید ؟
آیا تمایل دارید از طریق ویزای ازدواج و نامزدی به کشور فرانسه مهاجرت کنید؟
آیا تمایل دارید از شرایط ویزای توریستی فرانسه اطلاعاتی را کسب کنید ؟
آیا تمایل دارید از شرایط مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت به کشور فرانسه مطلع شوید؟

ما در این مقاله سعی میکنیم که انواع شرایط مهاجرت به کشور فرانسه را خدمت شما توضیح بدهیم تا افرادی که تمایل به مهاجرت به فرانسه را دارند با مطالعه این مقاله اطلاعات جامع و کاملی را در زمینه مهاجرت به فرانسه کسب کنند و در صورتی که تمایل دارید از اخرین قوانین مهاجرت به فرانسه مطلع شوید میتوانید در ساعات اداری با سازمان مهاجرتی TBI group تماس بگیرید و از مشاوره رایگان در زمینه شرایط مهاجرت به فرانسه بهره مند شوید

همان طور که مطلع هستید افرادی که تمایل مهاجرت به فرانسه دارند میتوانند یکی از طرق ذیل را برای مهاجرت به فرانسه انتخاب کنند

۱-مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

۲- مهاجرت کاری به کشور فرانسه

۳- مهاجرت از طریق ثبت شرکت و سرمایه گذاری به کشور فرانسه

۴- مهاجرت از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج به کشور فرانسه

۵-مهاجرت از طریق اخذ ویزای توریستی به فرانسه

۶-مهاجرت از طریق پناهندگی به کشور فرانسه

حال که با انواع شرایط مهاجرت به کشور فرانسه اشنا شده ایید نیاز هست که هر یک از شرایط مهاجرت به کشور فرانسه را خدمت شما به صورت جامع و کامل توضیح بدهیم تا افراد متقاضی مهاجرت به کشور فرانسه با مطالع این مقاله اطلاعات جامع و کاملی در زمینه مهاجرت به کشور فرانسه کسب کنند

مهاجرت تحصیلی به کشور فرانسه

در حال حاضر افرادی که قصد مهاجرت از طریق تحصیل را دارند میتواند کشور فرانسه را با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد انتخاب کنند که معمولا نظام تحصیلی کشور فرانسه به سه دسته تقسیم بندی می شود که این تقسیم بندی مقاطع تحصیلی در کشور فرانسه عبارتند از

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه

به طور معمولا در تمامی کشورها از جمله کشور فرانسه افرادی که قصد تحصیل در مقطع لیسانس در کشور فرانسه را دارند    بدو امر باید مدرک دیپلم ۱۲ ساله را داشته باشند و در کنار داشتن مدرک دیپلم ۱۲ ساله باید به زبان ب۲ فرانسوی مسلط باشند و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۱۰ تا ۲۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

ثبت شرکت در فرانسه
 

تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه

معمولا افرادی که مقطع تحصیلی لیسانس را به پایان رسانده اند میتوانند در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه مشغول به تحصیل شوند و امکان این بتوانند به هر دو زبان فرانسوی و انگلیسی در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه تحصیل کنند وجود دارد و همچنین لازم به ذکر است که دانشجویانی که در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کار کردن بین ۲۰ تا ۳۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه
تحصیل در فرانسه

افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در فرانسه دارند باید این نکته را در نظر بگیرند که جهت پذیرش در مقطع دکترا نیاز به ارائه تاییدیه از سمت استاد راهنما را خواهند داشت که معمولا اخذ این تاییدیه از خارج از کشور فرانسه کار بسیار مشکلی میباشد و پیشنهاد ما به افرادی که قصد تحصیل در مقطع دکترا در کشور فرانسه را دارند این است که در بدو امر جهت تحصیل در مقطع فوق لیسانس در کشور فرانسه اقدام کنند و بعد از اتمام مقطع فوق لیسانس جهت اخذ پذیرش مستقیم در مقطع دکترا اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر که افرادی که در مقطع دکترا در کشور فرانسه در حال تحصیل هستند اجازه کارکردن بین ۳۰تا ۴۰ ساعت در هفته را خواهند داشت

درباره کشور فرانسه
 

مهاجرت کاری به کشور فرانسه

برطبق قوانین اتحادیه اروپا از جمله کشور فرانسه افرادی که تمایل دارند از طریق مهاجرت کاری برای اخذ اقامت کشور فرانسه اقدام کنند نیازمند دعوت نامه از سمت کارفرما هستند و برای اینکه یک کارفرما بتواند برای شخص متقاضی کار در فرانسه دعوت نامه کاری ارسال کند باید کار مورد نظر را به مدت سه ماه در کشور فرانسه اگهی کند و اگر شخصی برای کار مورد نظر پیدا نشود به مدت ۳ ماه در اتحادیه اروپا اگهی را تمدید مینماید و اگر باز هم شخصی برای ان کار مورد نظر پیدا نشود این امکان برای شخص متقاضی کار در فرانسه ایجاد میشود که از طریق اخذ دعوت نامه کاری وارد فرانسه شوند و از طریق اقامت کاری بعد از طی یک پروسه سه تا پنج ساله به تابعیت کشور فرانسه دست پیدا کنند

مهاجرت از طریق ویزای ازدواج و نامزدی به فرانسه

به طور کلی افرادی که قصد مهاجرت به فرانسه از طریق اخذ ویزای نامزدی و ازدواج را دارند باید این نکنه را در نظر بگیرند که جهت مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی باید یک نفر را در کشور فرانسه داشته باشند و باید این شخص حتما به تابعیت کشور فرانسه هم دست پیدا کرده باشد و همچنین بتواند از نظر مالی هم شخصی که قصد مهاجرت از طریق اخذ ویزای ازدواج و نامزدی را دارد حمایت کند و حداقل زمان مورد نیاز برای این حمایت مالی یک سال می باشد

مهاجرت از طریق ویزای سرمایه گذاری و ثبت شرکت به فرانسه

هر ساله افراد بسیار زیادی قصد مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت را دارند که کشور فرلنسه با توجه به شرایط بسیار مناسبی که دارد میتواند یکی از بهترین گزینه ها برای افراد متقاضی مهاجرت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت باشد

شهرهای مهم فرانسه
 

انواع روش های سرمایه گذاری و ثبت شرکت در فرانسه

۱-افراد که قصد سرمایه گذاری و ثبت در فرانسه را دارند میتوانند از طریق اخذ ویزای تجاری کشور فرانسه اقدام کنند و امکان این برای شخص وجود دارد که در تردد بین کشور فرانسه و کشور خودش باشد و تنها نکته ایی که افراد باید در نظر بگیرند این است که حتما باید از اتباع فرانسوی افرادی را استخدام کنند و ماهیانه بین ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ یورو حقوق پرداخت نمایند

۲-نوع دومی که افراد میتوانند از طریق ویزاهای سرمایه گذاری و ثبت شرکت اقدام کنند خرید شغل در فرانسه میباشد و معمولا هزینه خرید این شغل بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ هزار یورو می باشد و معمولا برای این که این خرید شغل میسر بشود نیاز هست که در بدو امر شخص متقاضی به صورت توریستی سفری را به کشور فرانسه داشته باشد

مهاجرت از طریق ویزای توریستی به فرانسه

معمولا افرادی که تمایل دارند از کشور فرانسه دیدار کنند و یا اقوامی را در کشور فرانسه دارند میتوانند از طریق ویزای توریستی اقدام کنند و همچنین لازم به ذکر است که افراد میتوانند با ویزای توریستی وارد خاک فرانسه بشوند و در داخل کشور فرانسه نسبت به تغییر نوع ویزای خود اقدام کنند

مهاجرت از طریق پناهندگی به فرانسه

معمولا هر ساله افراد بسیار زیادی تمایل دارند که از طریق پناهندگی به کشور فرانسه مهاجرت کنند که توصیه ما به این افراد این است که با توجه به خطرناک بودن پروسه پناهندگی از این کار خود داری کرده و به دنبال بهترین و مناسب ترین راه برای مهاجرت به فرانسه باشند

موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع دریافت ویزای شینگن آلمان و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت  رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .