اقامت آلمان

اقامت المان



 

کشور آلمان که با نام رسمی جمهوری فدرال آلمان شناخته می شود یکی از کشور های مهم اروپای مرکزی و عضو شینگن است.بنابراین به هر دلیلی که به این کشور سفر کنید نیازمند اخذ ویزای شینگن آلمان خواهید بود.آلمان از لحاظ نظام سیاسی دارای دولت فدرال و 16 ایالت جداگانه است که مستقل تصمیم گیری می کنند. برلین پایتخت آتلمان و یکی از مهم ترین شهرهای این کشور است.
ایالت های برلین ، هامبورگ ، هسن و بادن – وورتمبرگ بیشترین اتباع خارجی را در خود جای داده اند.
آلمان به لحاظ اقتصاد و صنعت یک کشور قدرتمند و پیشرفته است که جایگاه سوم دنیا را در اختیار دارد.شرایط زندگی در آلمان از لحاظ هزینه های زندگی ، تحصیل و درآمد بسیار مطلوب است. همچنین با توجه به رشد منفی جمعیت در این کشورو هزینه تحصیل رایگان و فرصت های شغلی متعددی که برای مشاغل صنعتی و فنی و مهندسی وجود دارد  طبیعی است که تقاضای زیادی برای مهاجرت به این کشور و دریافت اقامت دائم آلمان وجود داشته باشد.

در این مقاله راه های مهاجرت به آلمان و اخذ اقامت دائم آلمان را مرد بررسی قرار می دهیم.

درباره کشور آلمان
 

کشور آلمان برای اقامت و زنگی شرایط خاصی دارد. قوانین مالیاتی، شرایط سرمایه گذاری، شرایط ثبت شرکت، شرایطی که برای تمدید و دیافت ویزای آلمان وجود دارد و سایر شرایط زندگی در آلمان  اطلاعات مفیدی است که در زمینه مهاجرت به آلمان و گرفتن اقامت ضروری است. شرایط مختلفی وجود دارد که شما میبایست قبل از اقدام برای ثبت شرکت در این کشور از آن ها آگاه باشید، مسائلی از قبیل هزینه های زندگی در این کشور، شرایط ثبت شرکت و هزینه های آن، پایه حقوق یک کارمند و یا کارگر در این کشور، هزینه های بیمه و مالیات بر ارزش افزوده و بسیاری موارد دیگر که لازم می باشد که قبل از هر اقدامی از آنها آگاهی داشت تا با اطلاعات بیشتر اقدام به ثبت شرکت در این کشور داشته باشید.
 

انواع روش های دریافت اقامت آلمان

 

اقامت کوتاه مدت یا موقت آلمان

اگر شما با اهداف موقت و گذرا به آلمان سفر می کنید مشمول دریافت اقامت موقت آلمان می شوید. اقامت تحصیلی یا آموزشی ، اقامت کاری آلمان ، اقامت آلمان به منظور انجام امور پزشکی و درمانی و... از جلمه راه های دریافت اقامت موقت آلمان است. اقامت موقت آلمان به شما اجازه شرکت در مشاغل خاص و مواردی از قبیل حق رای را نمی دهد و شما تنها باید طبق ضوابط مشخص شده در این کشور به فعالیت بپردازید.
 

اقامت دائم آلمان

اقامت دائم آلمان به آن دسته افرادی تعلق می گیرد که به مدت 5 سال اقامت موقت در این کشور داشته اند و طی این مدت به زبان آلمانی تسلط پیدا کرده و توانسته اند از نظر مالی هزینه زندگی خودرا تامین کنند.دریافت اقامت دائم آلمان به این معنی است که شما تابغیت قبلی خود را واگذار کرده اید و شرایط کشور آلمان به عنوان یک کشور آزاد دموکرات پذیرفته اید.
زمانی که شما تبعیت آلمان را در اختیار داشته باشید از نظر سیاسی، حقوقی، بین المللبی برای دولت آلمان شناخته شده و جزء  افراد آلمانی محسوب شده و از حق رای و سایر حقوق شهروندان آلمان برخوردار می شوید
 در این مقاله روش های مهاجرت به آلمان را بررسی کرده و راه های دریافت اقامت دائم آلمان را برایتان بازگو می کنیم 


 

سرمایه گذاری در آلمان
 

اخذ اقامت دائم آلمان از طریق ازدواج

اگر ویزای ازدواج آلمان را در اختیار داشته باشید می توانید وارد خاک کشور آلمان شده و در این کشور به کار بپردازید و در آمد کسب کنید . همچنین امکان تحصیل رایگان برای شما فراهم است. همچنین بعد از مدت سه سال اقامت در این کشور می توانید اقامت دائم آلمان را دریافت کنید.

شرایط ازدواج برای دریافت ویزای ازدواج آلمان

شما باید با فردی که تبعه کشور آلمان است ازدواج کنید.این فردباید اثبات نماید که توانایی مالی کافی برای تامین مخارج زندگی را داراست و به کمک های مالی دولت نیازی ندارد.از سویی دیگر شما که خواهان ازدواج با فرد آلمانی هستید باید مدرک زبان آلمانی را تا سطح A1  دریافت کرده باشید. سپس شما باید برای درخواست ویزای ازدواج تمامی مدارک خود و فرد آلمانی را به سفارت آلمان تحویل داده و سفارت آلمان پس از بررسی شرایط شما ویزای ازدواج آلمان را برای شما صادر می کند

اخذ اقامت آلمان از طریق تولد فرزند

فرزند متولد شده در صورتی که پدر یا مادرش دارای تابعیت آلمان باشد از زمان تولد تبعه آلمان محسوب می شود. همچنین اگر پدر یا مادر فرزند تازه به دنیا آمده به مدت 3 سال در آلمان اقامت داشته باشند پس از اینکه خود کودک 8 سال در این کشور زندگی کند می تواند تقاضای دریافت اقامت دائم آلمان کند.
 

مهاجرت به آلمان
 

دریافت اقامت از طریق پناهنگی به آلمان

دریافت اقامت المان از طریق پناهندگی شرایط بهمراتب سخت تری را برای پناهجویان به دنبال خواهد داشت.افرادی که تحت عنوان پناهجو وارد خاک آلمان شده اند در ابتدا باد خود را به پلیس یا اداره کنترل مرزی معرفی کنند و در خواست خود را مبنی بر پناهندگی به این کشور ثبت کنند. سپس در کمپ ایی که برای پناهجویان در نظر گرفته شده است ساکن می شوند تا در خواست آنان مورد بررسی قرار گیرد.
بررسی درخواست پناهجویان به طور معمول باید تا 3 ماه به طول بیانجامد و پلیس با انگشت نگاری این افراد در این مدت بررسی می کند که آیا فرد متقاضی در کشور دیگری درخواست پناهندگی داشته یا نه . پس از این بررسی های اولیه در صورتی که پناهندگی فرد متقاضی مرد قبول واقع شود توسط سیستم یکی از ایلت های آلمان برای فرد تعیین شده و فرد پناهجو در آن ایالت اسکان می یابد.
پناهجویان در انتخاب ایالت نقشی نداشته و تنها در صورتی که همسر پناهجویان در ایالت خاصی سکونت داشته باشد یا فرد متقاضی زیر سن قانونی باشد انتخاب آنها در ایالت مورد نظرشان ترتیب اثر داده می شود.این افراد در این مدت می توانند کار کنند و در صورتی که بیکار باشند مبلغی معادل 352 یورو به مدت 15 ماه از سوی دولت فدرال دریافت می کنند.

اقامت آلمان با سرمایه گذاری

دریافت اقامت آلمان از طریق کار

ویزای جستجوی کار

اگر شما در خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنید برای اخذ ویزای کار در یکی از کشور های اتحادیه اروپا باید از طریق ویزای جستجوی کار اقدام کنید. از طریق این ویزا که 6 ماه اعتبار دارد می توانید در خاک آلمان ساکن شده و ظرف مدت 6 ماه شغل مورد نظر خود را بیابید. تقاضای کارت ابی آلمان را بدهید و اقامت بگیرید .در غیر این صورت باید این کشور را ترک کنید.
ویزای جستجوی کار آلمان نیاز به مدرک زبان نداشته و داشتن مدرک زبان برای شما امتیاز محسوب می شود.همچنین شما نیاز ندارید دعوتنامه کاری داشته باشید و به آلمان سفر کنید. این ویزا برای اکثر رشته های مهندسی و فنی پذیرفته شده ولی برای رشته های پزشکی ، حقوق و انسانی پذیرفته نمی شود. افراد با حداکثر سن 42 سال مشمول دریافت این ویزا خواهند شد. لازم است مدرک تحصیلی دانشگاهی این افراد به تایید آلمان برسد.
 

کارت آبی آلمان یا بلو کارت یا blue card آلمان

مطابق قانون کارت آبی در کشور های عضو اتحادیه اروپا کاملا پذیرفته شده است و افراد خارج از اتحادیه می توانند با در اختیار داشتن کارت آبی در کشور های عضو اتحادیه بجز دانمارک،انگلیس و ایرلند به کار و زندگی بپردازند.شما با کارت آبی می توانید 33 ماه اقامت داشته و سپس اقامت دائم آلمان را درخواست کنید.
با دریافت ویزای کار آلمان شما می توانید در نهایت برای اخذ ویزای اروپا اقدام کنید. همچنین می توانید خانواده خود را به آلمان برده و آنها هم از شرایط کار در آلمان بهره مند می شوند.
 

برای دریافت کارت آبی مدارک زیر لازم و ضروری است

  • مدرک دانشگاهی که توسط آلمان مورد تایید واقع شود
  • ارائه قرارداد کاری که در طول سال درآمد حداقلی  49،600 یورو را به دنبال داشته باشد ( مشاغل خاص 38،688 یورو)
  • پاسپورت معتبر
  • ترجمه مدارک شناسایی از جمله شناسنامه
  • ارائه ریز نمرات دانشگاهی
  • ترجمه رسمی سابقه کاری
  • برگه رزرواسیون هتل یا محل اقامت
  • بیمه نامه مسافرتی

 برای کسب اطلاعات کامل درارتباط با دریافت اقامت آلمان از طریق سرمایه گذاری با ما همراه باشید.

 
دیدنی های آلمان

اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت

مطابق با قوانین آلمان شما می توانید با سرمایه گذاری و ثبت شرکت ، کسب و کار خود را دراین کشور راه اندازی کرده و در صورتی که شرایط لازم را برخوردار شوید ( پس از سه سال ) می توانید اقامت آلمان را دریافت نمایید.
 ثبت شرکت در این کشور حداقلی ندارد اما شما باید از نظرمالی هزینه های یکسال شرکت را تامین کنید.بعد از بررسی مدارک ارسال شده شما یک حساب بانکی برایتان افتتاح می شود و شما یک ویزای سه ماهه خواهید داشت تا در سفر به آلمان سایر کارهای شرکت را به انجام رسانید. شما بعد از اتمام مراحل ثبت شرکت خود می توانید برای اعضای خانواده خود دعوتنامه ارسال کنید.
همچنین شما با ثبت شرکت از حقوق شهروندان اتحادیه اروپا برخوردار می شوید و می توانید در سایر کشور های شینگن زندگی کنید.استخدام کارمند در این کشور الزامی برای استخدام کارمند ندارد.
اما به یاد داشته باشید که هزینه تمدید و مالیاتی که بابت ثبت شرکت پرداخت می کنید قابل توجه است. همچنین لازم است شما مدارک مربوط به فعالیت خود در کشور مبدا را ارسال نمایید.
فرایند انجام کارهای مربوط به اقامت از طریق ثبت شرکت در آلمان بین 7 تا 10 ماهه به طول می انجامد.

برای کسب این اطلاعات مطلب اقامت آلمان از طریق ثبت شرکت را مطالعه کنید.


موسسه حقوقی مهاجرتی  TBI GROUP در سال 2010 فعالیت خود ا آغاز کرده و در زمینه های مختلف حقوقی و خدماتی مانند ثبت شرکت در اروپا ، امور اموال ، اخذ اقامت اروپا و اخذ ویزای شینگن و ارائه خدمات گوناگون به مشتریان خود از ملیت های مختلف ، فعال است .