اخذ ویزای شینگن| راهنمای جامع اخذ ویزای شینگن

برای اخذ ویزای شینگن داشتن شرایطی لازم است که در این نوشتار ما هر چیزی که شما در مورد این ویزا و نحوه اخذ ویزای شینگن لازم است بدانید را بیان کرده ایم.

اخذ ویزای شینگن

ویزای شینگن چیست؟


شینگن یکی از معروف‌ترین انواع ویزا است و افرادی که قصد سفر به کشورهای اروپایی را دارند باید اقدام به اخذ ویزای شینگن کنند. شینگن به مجموعه کشورهای اروپایی گفته می‌شود که تحت پیمانی با همین نام، قوانین متحد و یکپارچه‌ای را در راستای فعالیت‌ها و مقررات مرزی و مسافرتی خود، وضع کرده‌اند. به موجب همین پیمان، تمامی مردم کشورهای خارج از اتحادیه شینگن، جهت اخد اقامت اروپا، موظف به اخذ ویزای شینگن هستند. ویزای شینگن سندی است که برای سفر به/دیدار از کشورهای منطقه شینگن از جانب مقامات مربوطه برای شخص متقاضی صادر می شود. 
خیلی ها آرزوی سفر به اروپا، این قـاره سبـز و جذاب را دارنـد. با اخذ ویزای شینگن ، خیلی راحت می توانید بین کشورهای مختلف این قاره سفر کنید و از آثار تاریخی، خیابان ها، فروشگاه ها و رستوران ها و کافه های آن لذت ببرید.
سفر به پاریس و دیدن برج ایفل، کاخ ورسای و موزه لوور یا سفر به هلند با کانال های آبی زیبـا و گـالـری های فراوانش می تواند بسیار هیجان انگیز باشد. از آلمان، سوئد و دانمارک و نروژ هم که هرچه بگوییم کم گفتیم. اما شما با اخذ ویزای شینگن می توانید علاوه بر این کشورها، به هر ۲۶ کشور دیگه ای که می خواهید سفر کنید. 


در اینجا قصد معرفی انواع ویزای شینگن را داریم.

ویزای اتحادیه شینگن:

 ویزای USV در واقع همان ویزای گردشگری یا ویزای توریستی شینگن است که با داشتن آن مجوز ورود به کشورهای اتحادیه شینگن را به مدت 90 روز در هر شش ماه به دست می آورید. تاریخ اعتبار این ویزا از زمان اولین ورود به محدوده شینگن محاسبه می شود. این نوع ویزا انواع مختلفی دارد:

ویزای شینگن نوع A

منظور از این ویزا، ویزای ترانزیت فرودگاه است. در این صورت، مسافر حق خروج از فرودگاه کشور عضو شینگن را ندارد و فقط می‌تواند در یکی از فرودگاه‌های عضو این پیمان، هواپیمای خود را عوض کرده و به مقصد کشور دیگری در خارج از منطقه‌ شینگن پرواز کند

ویزای شینگن نوع B

با داشتن ویزای شینگن از نوع B که نوعی ویزای عبور و ترانزیت به شمار می آید مسافر می تواند در مدت زمان حداکثر ۵ روز از کشورهای عضو منطقه شینگن به مقصد و کشوری خارج از منطقه شینگن سفر کند.
 

ویزای شینگن نوع C

دارندگان ویزای نوع C طبق شرایط و هدف سفر خود می توانند یکی از ویزاهای  یک بار ورود، دو بار ورود و یا چند بار ورود را دریافت کنند. ویزای نوع C در واقع امکان اقامت و ورود به کشورهای عضو اتحادیه شینگن را برای کوتاه مدت برای مسافران فراهم می کند.
این ویزا سه نوع دارد

  • ویزای یک بار ورود: از این نوع ویزا تنها می توان برای یک بار ورود به کشورهای عضو پیمان شینگن استفاده کرد. این نکته حائز اهمیت است  که با داشتن این نوع از ویزای شینگن با ترک کشور مقصد حتی اگر مدت زمان اقامتتان به پایان نرسیده باشد ویزای شما منقضی خواهد شد.یعنی تنها برای یکبار می توانید تحت هر شرایطی از این نوع ویزا برای ورود به کشورهای عضو منطقه پیمان شینگن در مدت زمانی مشخص استفاده نمایید.
  • ویزای شینگن دو بار ورود:با به همرا داشتن این نوع از ویزای شینگن شرایطی همانند ویزای یک بار ورود را خواهید داشت. یعنی می توانید در مدت زمانی که مشخص شده است از کشورهای این منطقه دیدن کنید. با این تفاوت که توسط این نوع از ویزای شینگن دو بار از امکان ورود به این کشورها برخوردار خواهید شد.
  • ویزای چند بار ورود :با داشتن این نوع از ویزای شینگن در مدت زمانی محدود یعنی ۹۰ روز در هر شش ماه از سال می توانید چند بار ورود و سفر بین کشورهای عضو منطقه شینگن را داشته باشید. این نوع از ویزای شینگن امکان سفر و اقامت به چندین کشور عضو اتحادیه شینگن را برای شما فراهم خواهد کرد.مدت زمان اعتبار ویزای شما یعنی ۹۰ روز از زمان ورود به هر یک از کشورهای عضو منطقه شینگن محاسبه خواهد شد.
برای اطلاعات بیشتر از ویزای شینگن مطلب انواع ویزای شینگن را مطالعه کنید

ویزای اعتباری منطقه محدوده

این نوع از ویزا بیشتر در شرایط خاص صادر می شود. با به همراه داشتن این نوع از ویزای شینگن می توانید فقط به مکان ها و مناطق مشخص و محدودی که در زمان اخذ ویزای شینگن اعلام شده است سفر کنید. ویزای شنگن از نوع اعتباری منطقه محدوده در مناطق دیگر به جز مناطق مشخص شده به هنگام اخذ ویزا اعتبار ندارد و دارندگان این نوع از ویزای شینگن اجازه سفر و ورود به هیچ کدام از مناطق دیگر را ندارند.

کشورهای معتبر را برای اخذ وبزای شینگن انتخاب کنید

کشورهای عضو پیمان شینگن



کشورهایی همچون فرانسه و آلمان نسبت به کشورهایی همچون مجارستان راحت تر و سریعتر ویزا می دهند
پس از کشورهای معروف تر شروع کنید. در سال ۲۰۱۱ آماری در زمینه ی ویزاهای شینگن صادر شده منتشر شد که نشان می داد، فرانسه بیشترین میزان صدور ویزا را دارد. ویزای توریستی شما نود روزه خواهد بود و با ارائه مدارک خاصی صادر خواهد شد.


چه مدارکی برای اخذ ویزای شینگن لازم دارید؟

 
مدارک جهت اخذ ویزای شینگن


1 -  فرم درخواست صدور ویزا
مهم ترین مدرکی که برای ارائه به سفارت کشورمورد نظرتان باید ارائه دهید این فرم می باشد. به یاد داشته باشید که در کامل کردن این فرم باید دقت داشته باشید و سعید کنید بدون ایراد آنرا تکمیل کنید.

۲ -  مدارک هویتی ( ارائه اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی)
اصل و کپی مدارکی از قبیل شناسنامه و کارت ملی برای احرازهویت شما بسیار حائز اهمیت و الزامی است. 

۳ -گذرنامه معتبری که حداقل ۶ ماه اعتبار و ۲ صفحه ی خالی داشته باشد -
پاسپورت شما لازم است که تا ۶ ماه بعد از تاریخ خروج از منطقه شینگن اعتبار داشته باشد. همچنین در صورت داشتن ویزای قبلی لازم است آنها را تحویل سفارت دهید.


۴-گواهی اشتغال به کار
شما با ارائه گواهی اشتغال به کاراز طرفی ثابت می کنید که در انتهای سفر به کشور خود باز میگردید و از طرفی توانایی پرداخت مخارج سفر خود را دارید. 

۵ - سند ملکی
شما با ارائه سند مالکیت در حقیقت تعلق مالی  به وطنتان را ارائه کرده اید از طرفی این سند نشانه آن است که شما صرفا به قصد تفریح  به اروپا سفر می کنید وبه منظور پناهندگی سفر نداشته اید. اصل سند ملکی شما بعد از انجام مصاحبه به شما تحویل دادخ می شود.

۶-پرینت حساب 
گردش ۳ ماه اخیرحساب شماو همچنین مهر و امضای  شعبه ای که در آن حساب دارید لازم و ضروری است

۷-عکس رنگی 
 معمولا تعداد دو عکس رنگی در سایز ۳*۴ (  برخی از سفارت ها  سایز۶*۴)لازم است. این عکس باید دارای زمینه سفید رنگ بوده و به تازگی گرفته شده باشد همانند شرایطی که برای عکس پاسپورت صادق است


۸- بیمه‌ی مسافرتی - درمانی  
شما می باید توسط یک شرکت بیمه که مورد قبول همه کشور های عضو شینگن باشد حداکثر تا مبلغ ۳۰ هزار یورو بیمه شوید و از خدمات کامل بیمه ای برخوردار شوید.

 
۹- پرینت رزرواسیون هتل و بلیت برگشت 
باز هم صرفا به دلیل  اینکه قصد پناهندگی ندارید لازم است که بلیت برگشت خود را از قبل تهیه کنید و پرینت آنرا به در هنگام ورود به مقصد ارائه دهید. به خاطر داشته داشته باشید که قبل از صدور ویزا اقدام به خرید بلیت نکنید که متحمل ضررمالی شوید.

نمونه کارهی ویزای شینگن TBI GROUP

هزینه اخذ ویزای شینگن

هزینه اخذ ویزای شینگن، بسته به نوع درخواست، سن متقاضی و بعضی موارد دیگر تغییر می‌کند.

  •  هزینه اخذ ویزای شینگن ترانزیت و کوتاه مدت برای افراد بزرگسال 60 یورو و هزینه ویزای بلند مدت 90 یورو است.

  •  این مبلغ برای کودکان بین 6 تا 12سال 35 یورو است.
  •  دانشمندان ، دیپلمات های دارای پاسپورت رسمی و اعضای خانواده کسانی که ملیت کشورهای عضو اتحادیه اروپا را دارند باید مبلغ 35 یورو پرداخت کنند.
  • هزینه ‌ای که برای دریافت ویزا می‌پردازید غیر قابل استرداد است؛ یعنی در صورت رد درخواست به شما پس داده نمی‌شود. این هزینه را باید به صورت نقدی و به صورت 20 یورویی، 10 یورویی و 5 یورویی پرداخت کنید.

سوالات متداول در مصاحبه سفارت


محاصبه برای اخذ ویزای شینگن
 


زمانیکه برای مصاحبه به سفارت می روید ممکن است سوالات زیر از شما پرسیده شود:

  • قصد سفر به کدام کشورهای اتحادیه ی شینگن را دارید؟
  • هدف از سفرتان چیست؟
  • با چه کسی سفر می‌کنید؟
  • چرا می خواهید به کشور ما سفر کنید؟
  • ​ آیا فرزند دارید؟ چند ساله هستند و چه کار می‌کنند؟
  • آیا توانایی پرداخت هزینه ها در مدت زمانی که در کشور ما هستید را دارید؟
  • از کجا مطمئن باشیم که به وطن خود باز خواهید گشت؟
  • ......

دلایل ریجکت درخواست اخذ ویزای شینگن

 

درخواست ویزای شینگن (شنگن) ممکن است بر اساس صلاحدید افسر کنسولی رد و اصطلاحا ریجکت شود. حال سئوال اینجاست که چه عواملی باعث ریجکت ویزای شینگن در سفارت و یا کنسولگری می شود؟
 

  • عدم ارائه دلیل محکم و قانونی برای برگشت به کشور
  • نداشتن هدف مشخصی از سفر
  • پاسپورت آسیب دیده
  • سوء سابقه در مواردی مانند مواد مخدر، تروریسم و … .
  • عدم توانایی پرداخت هزینه های اقامت در منطقه شینگن
  برای مطالعه بیشتر در زمینه ریجکتی مقاله ریجکتی ویزای شینگن را مطالعه کنید

رفع ریجکتی ویزای شینگن

 

اگر درخواست اخذ ویزا شینگن شما رد شده باشد، بهترین کار این است که شش ماه صبر کنید و سپس دوباره با مدارک کامل درخواست بدهید. سفارت ‌ها به یک سیستم متحد مجهز هستند و درخواست ‌تان دوباره رد می‌شود. در بعضی موارد به دلایلی درخواست  برای بار اول رد شده و سپس با درخواست دوم و تکمیل مدارک، موفق به دریافت ویزا می‌شوید. زمانی که قصد دارید دوباره برای اخذ ویزای شینگن اقدام کنید، نامه ای به سفارت کشور مقصد بزنید و در آن، تاریخ ریجکتی ویزای  قبلی، اثبات تصمیم اشتباه سفارت مبنی بر ریجکتی و هدف سفر از منطقه شینگن را اعلام کنید.

به طور معمول اگر دلیل رد درخواست مواردی مانند سوء سابقه نباشد، امکان قبول درخواست‌های بعدی وجود دارد. 

موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع اخذ ویزای شینگن آلمان و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت تلفنی و رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

 

ویزای شینگن آلمان


اگر شما شهروند اتحادیه‌ی اروپا یا منطقه‌ی اقتصادی اروپا نیستید، اما مایل به اخد ویزای شینگن برای المان هستید.  سازمان مهاجرتی TBI group در این زمینه آماده همکاری با شماست.

 شهروندان خارج از اروپا به طور معمول برای ورود یا زندگی در آلمان نیازی به ویزای آلمان دارند. 
 شهروندان اتحادیه‌ی اروپا (EU)، منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس می توانند درآلمان زنگی کنند شهروندان کشورهای اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.یک ویزای مشترک دارند و هیچ کنترل مرزی‌ای بین آنها وجود ندارد
اتباع سوئیس باید برای اجازه‌ی اقامتِ صرف به اداره‌ی مهاجرت در خواست بدهند.

مکان های دیدنی آلمان

 


اتباع سایر کشورهای اتحادیه‌ی اروپا و منطقه‌ی اقتصادی اروپا تنها با یک پاسپورت معتبر و یا کارت شناسایی می‌توانند وارد خاک آلمان شوند، و در آن اقامت و کار کنند، هر چند باید در دفتر ثبت اقامت در شهر محل زندگی‌شان ظرف مدت سه ماه تا ورودشان به آلمان ثبت نام کنند.

برای سفارت آلمان وقت بگیرید حتما باید پاسپورت داشته باشید و بعد از اینکه بصورت اینترنتی وقت را گرفتید باید در روز مشخص شده برای مصاحبه به این سفارت آلمان بروید تا بتوانید ویزای این کشور را بگیرید.

سفارت آلمان محدودیت در دادن ویزا دارد و از طرفی تعدادافرادی که به این سفارت خانه برای اخذ ویزای آلمان مراجعه می کنند هم زیاد است تعیین وقت چندین هفته و یا چندین ماه بسته به نوع ویزایی که اقدام به اخذ آن کرده اید، متغیر است


اخذ ویزای شینگن آلمان




 اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک لازم برای کسب ویزای آلمان و هزینه آن و مدت زمان آن مطلب ما تحت عنوان اخذ ویزای شینگن آلمان را مطالعه نمایید..!!!

 

ویزای شینگن فرانسه

فرانسه بزرگ‌ترین کشور در بین اعضای اتحادیه اروپا، از نظر مساحت است و دارای مرزهای مشترک با بلژیک، لوکزامبورگ، المان، سوئیس، ایتالیا، موناکو، اسپانیا و اندورا است. فرانسه بیشترین تعداد توریست را در کل جهان دارا است. بخشی از دیدنی های شهر پاریس را در ویدیو زیر مشاهده می کنید:

برای اخذ ویزای شینگن فرانسه باید دقت کنید که در مراحل مصاحبه حضوری طوری رفتار کنید که صرفاً برای مقاصد مشخصی قصد سفر دارید نه اقامت در ان کشور.

از انواع ویزای فرانسه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
 

۱) ویزای شینگن توریستی          
۲) ویزای پزشکی                     
۳) ویزای تحصیلی
۴) ویزای ازدواج با شهروند فرانسوی
۵) ویزای نخبگان                          
۶) ویزای مقامات رسمی و …
 

نکته‌ای که وجود دارد این است که ویزای فرانسه از نوع شینگن توریستی را فرانسه به‌صورت کوتاه‌مدت و بلندمدت ارائه می‌کند ضمن اینکه ارائه اقدام برای ویزای فرانسه همراه است با انجام یک سری مصاحبه‌ها و مراجعات حضوری که باید انجام شود. 


اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک لازم برای کسب ویزای فرانسه و هزینه آن و مدت زمان آن مطلب ما تحت عنوان اخذ ویزای شینگن فرانسه را مطالعه نمایید..!!!


 ویزای شینگن هلند


کشور هلند جز ۲۶ کشور منطقه شینگن می‌باشد ، که حتماً باید برای ورود به این کشور باید اقدام به اخد ویزای شینگن هلند کنید و آن را دریافت کنید. با دریافت ویزای شینگن هلند می‌توانید به ۲۵ کشور دیگر اروپایی سفر کنید/.اولین قدم برای گرفتن ویزای هلند ، تکمیل و ارسال فرم ویزا ویزای هلند است . در هنگام تکمیل فرم ویزای کشور هلند باید هدف از سفر و نوع ویزایی که می‌خواهید از آن استفاده نمایید را انتخاب نمایید .
 
بعد از تکمیل فرم خود باید یک ایمیل به سفارت‌خانه کشور هلند در ایران ارسال نمایید در مضمون درخواست وقت ملاقات حضوری با آن‌ها ، در این ایمیل باید نام و نام خانوادگی خود ، تاریخ تولد ، شماره تماس ، جنسیت ، پست الکترونیک ، ملیت ، شماره گذرنامه ، تاریخ خروج ، تاریخ انقضای پاسپورت خود را به‌طور صحیح کامل ارسال نمایید . بعد از مراجعه حضوری می‌توانید از طریق پست الکترونیکی خود درخواست اخد ویزای شینگن خود را پیگیری نمایید .

دیدنی های هلند



 
اطلاعات بیشتر در رابطه با مدارک لازم برای کسب ویزای هلند و هزینه آن و مدت زمان آن مطلب ما تحت عنوان اخذ ویزای شینگن هلند را مطالعه نمایید..!!!
 

ویزای شینگن اسپانیا
 

اسپانیا از کشور های محبوب برای اقامت و سفر است . برای سفر به اسپانیا انواع مختلفی از ویزا وجود دارد. دریافت ویزای شینگن اسپانیا راهی مطمئن برای مسافرت و اقامت به کشور اسپانیا است با ویزای شینگن می توانید به سایر کشور های حوزه شینگن نیز سفر کنید. بسته به هدفی که شما برای رفتن به اسپانیا دارید مانند اقامت تحصیلی، تفریحی، کوتاه مدت یا بلند مدت، ویزای شینگن متفاوتی نیاز دارید. ویزای شینگن اسپانیا از سال 1995 که اسپانیا به کشور های شینگن پیوست امکان پذیر شد.
یکی از محبوب ترین کشور ها برای تحصیل و دریافت مدرک تحصیلی اسپانیا است. دانشگاه ها و مراکز علمی اسپانیا سابقه زیادی دارند و خدمات علمی و تحصیلی مناسبی برای دانش جویان و دانش آموزان فراهم می کند. برای اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا ابتدا دانشگاه مورد نظر خود را پیدا کرده و  درخواست پذیرش بدهید. نوع ویزای دانشجویی و میزان اقامت خود را مشخص کنید که در دو نوع شش ماهه و بلند مدت است.
بر اساساس مقررات اسپانیا برای اخذ ویزای تحصیلی داشتن مدرک زبان اسپانیایی اجباری نیست اما داشتن آن و تسلط بیشتر به زبان اسپانیایی در اخذ ویزا تاثیر مثبت دارد. بسیاراز دانشگاه های اسپانیا پی از  پذیرش یک دوره زبان اسپانیایی برای دانشجویان خارجی برگزار میکنند که باید به صورت کامل گذرانده شود. آزمون معتبر و مهم برای سنجش زبان اسپانیایی، آزمون dele است.
در صورت پذیرش برای دانشگاه های اسپانیا که به زبان انگلیسی تدریس می کنند باید مدارک معتبر زبان انگلیسی مانند آیلتس و CAE  را داشته باشید.

دیدنی های اسپانیا