اخذ ویزای شینگن آلمان

اگر شما شهروند اتحادیه‌ی اروپا یا منطقه‌ی اقتصادی اروپا نیستید، اما مایل به اخد ویزای شینگن برای المان هستید. از طریق سازمان مهاجرتی TBI group اقدام کنید.


در این مطلب تصمیم گرفتیم تا تمام دانستنی ها و شرایط دریافت ویزای آلمان از طریق سفارت این کشور و راهنمایی کامل اخذ ویزای شینگن این کشور را در اختیارتان قرار دهیم. برای این که بتوانید به آلمان سفر کنید باید ویزای این کشور را داشته باشید،
چه مدارکی نیاز دارید؟
باید چه مراحلی را پشت سربگذارید؟
چه نوع ویزایی برای شما مناسب تر است؟ 
موسسه حقوقی مهاجرتی
 TBI group به تمام این سوالات در راهنمای اخذ ویزای شینگن آلمان جواب می دهد.

کشور آلمان به عنوان قطب اقتصادی و صنعتی اروپا و دومین کشور پرجمعیت قاره سبز، مهاجران زیادی را از سراسر دنیا در خود جای داده است. در ایران نیز آلمان در بین کشورهای اروپایی محبوبیت و جذابیت خاصی برای مهاجرت دارد و خیلی از افراد آلمان را به عنوان کشور جدید برای زندگی و اقامت دائم انتخاب می کنند. به هر هدفی که بخواهید از ایران به آلمان سفر یا مهاجرت کنید نیاز به ویزای خاص خود دارید انواع ویزای آلمان شامل ویزیا شینگن تحصیلی آلمان، ویزای شینگن تجاری، ویزای کار آلمان. ویزای شینگن توریستی آلمان و انواع دیگری از ویزاهای بلند مدت و کوتاه مدت است که در ادامه این مطلب به توضیح آن ها و راهنمایی شما برای اخذ ویزای شینگن آلمان می پردازیم. 
اقامت آلمان

انواع ویزای شینگن آلمان

افرادی که شهروند کشور های غیر اتحادیه اروپا هستند باید برای وارد شدن به کشور آلملن ویزیا این کشور را داشته باشند. المان از سال 1985 عضو منطقه شینگن شد و سفر به این کشور از طریق ویزای شینگن آلمان فراهم شد. انواع مختلفی از ویزای آلمان وجود دارد که برای اهداف مختلف و مدت اقامت متفاوت، برای متقاضیان توسط سفارت های خانه های آلمان صادر می شود.
 در یک تقسیم‌بندی کلی می‌توان ویزای آلمان را از نظر مدت اقامت به دودسته ویزای کوتاه مدت و ویزای بلند مدت آلمان تقسیم بندی کرد. بر اساس هدف سفر نیز انواع مختلفی از ویزای شینگن آلمان وجود دارد که هر کدام شرایط خاص خود را دارند . در ادامه به معرفی انواع ویزای شینگن آلمان می پردازیم.

ویزای شینگن کوتاه مدت آلمان

زمانی که شما بریا هر گونه سفر و یا رویداد خاص از جمله سفر توریستی، تجاری و غیره قصد سفر به المان را داشته باشید نیاز به اخذ ویزای شینگن کوتاه مدت دارید که اجازه ورود شما به آلمان را می دهد. برخی افراد که برای مسافرت های طولانی یا به دلیل نبود پرواز مستقیم از کشور خود به کشور مقصد نیاز به پرواز مجدد از فرودگاه های المان دارند، نوعی از ویزا را باید درخواست کنند که به آن ویزای ترانزیت هوایی گفته می شود. ویزای ترانزیت هوایی فقط امکان پیاده شدن در فرودگاه های آلمان و پرواز به کشور های دیگر را به دارنده آن می دهد.
طبق قانونی که برای اقامت شهروندان غیر از کشور های اتحادیه اروپا بری اقامت در کشور آلمان و سایر کشور های منطقه شینگن تصویب شده است، شما پس از دریافت ویزای شینگن به مدت 90 روز در هر بازه زمانی شش ماهه اجازه ماندن در کشور های حوزه شینگن را دارید. به این صورت که پس از ورود شما به کشور آلمان با ویزای شینگن تا شش ماه بعد از آن فقط به مدت 90 روز اجازه اقامت در آلمان و یا سایر کشورهای شینگن را دارید و بعد از این مدت برای اقامت بیشتر باید ویزای شینگن خود را تمدید کنید. 

 

چک لیست ویزای شینگن آلمان 


برای درخواست دادن ویزیا شینگن آلمان نیاز به تهیه مدارک و الزامات مورد نیاز دارید که از نظر سفارت آلمان مورد تایید باشد. چک لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای شینگن آلمان در ادامه توضیح داده می شود
  • تکمیل فرم درخواست ویزای شینگن که باید به زبان آلمانی یا انگلیسی تکمیل شود و پس از تکمیل کامل و صحیح فرم باید پرینت آن رابه صورت امضا شده داشته باشید.
  • دو قطعه عکس با پس زمینه سفید که صورت شما به صورت کامل مشخص شده باشد و حداکثر تا شش ماه قبل گرفته شده باشد
  • داشتن پاسپورت که حداکثر ده سال پیش دریافت شده باشد و تارخ اتمام آن حداقل تا سه ماه بعد از تاریخ بازگشت شما از آلمان باشد. پاسپورت باید حداقل دارای دو برگه سفید و مهر نخورده باشد.
  •  داشتن بیمه مسافرتی شینگن. شما باید یک نامه تأیید از بیمه درمانی خود که حداقل 30000 یورو را پوشش دهد تا برای درمان پزشکی در منطقه شینگن مورد استفاده باشد.
  • یک نامه که به صورت واضح و مختصر دلیل سفر خود به کشور آلمان را در آن توضیح داده باشید.
  • تاریخ ورود و خروج شما به آلمان و شماره پرواز برای بلیط رفت و برگشت شما
  • صورت حساب بانکی سه ماه اخیر شما که نشان دهد توانایی مالی برای اقامت در المان را دارید.

درباره آلمان

ویزای تحصیلی آلمان

آلمان از کشورهای دارای سطح تحصیلات بالا و امکانات آموزشی بسیاز زیاد است. کيفيت آموزش عالي، زيرساخت مناسب برای کارهای تحقیقاتی، روش های پیشرفته آموزشي، مطالعات کم هزينه و چشم انداز حرفه اي  تحصیلی در آلمان باعث شده است تا بسیاری از دانشجویان آلمان را بهترین مکان برای تحصیلات عالی بدانند به طوری که سالانه حدود 200 هزار نفر برای ویزای تحصیلی آلمان اقدام می کنند. برای تحقق رویای تحصیل در آلمان، برای ساکنین بسیاری از کشورها از جمله ایران داشتن ویزای تحصیلی لازم است و بدون آن امکان تحصیل در آلمان وجود ندارد. سفارت آلمان شرایط خاصی برای صدور ویزای تحصیلی شما دارد که در ادامه توضیح داده می شود.

انواع ویزای تحصیلی آلمان

سه نوع ویزا برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در آلمان را دارند وجود دارد:
ویزا برای یادگیری دوره های زبان آلمانی: این نوع ویزا برای فعالیت های آموزشی  به منظور شرکت در دوره های زبان آلمانی بین سه ماه تا یک سال مورد استفاده قرار می گیرد.
ویزای داوطلبی برای تحصیل در آلمان: این نوع ویزا برای کسانی است که قصد تحصیل در آلمان را دارند ولی هنوز برنامه تحصیلی و یا نامه تایید ثبت نام از دانشگاه های آلمان دریافت نکرده اند.
ویزای دانشجویی آلمان: برای کسانی که در دانشگاه های آلمان پذیرفته شده اند این نوع ویزا صادر می شود. 








برای دریافت ویزای آلمان برای ادامه تحصیل، می‌بایست به زبان آلمانی مسلط باشید. اگرچه در بعضی دانشگاه‌ها به زبان انگلیسی نیز تدریس می‌شود ولی این شامل تعداد کمی از دانشگاه‌های این کشور است. همچنین با توجه به اینکه شما قصد ادامه تحصیل در مراکز آموزش عالی را دارید، نیاز است مدرکی دال بر قبولی در کنکور و فارغ‌التحصیلی از دانشگاه‌های ایران را برای دریافت ویزای آلمان به مسئولین سفارت آلمان ارائه دهید.
برای تحصیل در ترم زمستان دانشگاه‌های آلمان باید درخواست خود را تا ۱۵ ژوئیه ارائه کنید و تاریخ ارائه درخواست برای ترم تابستان تا ۱۵ ژانویه است. حتماً توجه کنید که معمولاً مقدمات پذیرش و دریافت ویزای آلمان برای ادامه تحصیل حدود یک سال زمان می‌برد. پس چنانچه قصد دارید برای ادامه تحصیل ویزای آلمان را بگیرید حتماً به‌موقع اقدام کنید.

ویزای شینگن توریستی آلمان

کشور آلمان از کشورهای زیبای اروپا بریا تفریح و مسافرت است. تالار شهر قدیمی در بامبرگ، قلعه شوسترین، بازار کریسمس نورنبرگ، کلیسای جامع کلن و بسیاری از مکان ها و رویدادهای دیگر در آلمان باعث شده است که  توریستان از سراسر جهان به آلمان سفر کنند . علاوه بر این، انواع نوشیدنی، نان خوشمزه و سوسیس، مهمان نوازی مردم و ... باعث جذب 459.6 میلیون بازدید کننده به جمهوری فدرال آلمان تنها در سال 2017 شده است. اگر شما قصد سفر به آلمان برای مدت کمتر از سه ماه برای بازدید از اعضای خانواده یا دوستان یا گشت و گذار دارید، به ویزای شینگن آلمان نیاز دارید.
ویزای شینگن توریستی آلمان یک ویزا است که توسط کشورهای شینگن ایجاد شده است و به صاحب آن امکان می دهد تا نه تنها آلمان بلکه همچنین تمام 26 کشور عضو شینگن را بازدید کند. این یک ویزای کوتاه مدت است که فقط اجازه بازدید از کشور آلمان را به شما می دهد. امکان تحصیل و یا کار کردن در آلمان با این نوع ویزا وجود ندارد.
حداکثر مدت زمانی که با ویزای شینگن توریستی می توانید در آلمان بمانید سه ماه است اما تصمیم نهایی برای میزان اقامت شما توسط سفارت المان گرفته می شود. دقت داشته باشید که اعتبار ویزا با مدت زمان اقامت متفاوت است. اعتبار ویزا تاریخ ورود و تاریخی که باید المان را ترک کنید را مشخص می کند اما اینکه در فاصله بین این دو تاریخ چند روز را در کشور آلمان سپری کنید بستگی به میزان اجازه ایی که سفارت برای اقامت در آلمان  به شما داده است دارد. 

هزینه ویزای شینگن آلمان


با توجه به قوانین منطقه شینگن افرادی که قصد دریافت ویزای شینگن آلمان را دارند باید یک نرخ مشخص که توسط کشورهای منطقه شینگن تعیین شده است را پرداخت کنند. از سال 2008 نرخ رسمی دریافت ویزیا شینگن 60 یورو برای هر نفر تعیین شده است که این مبلغ  باید به کنسولگری آلمان برای دریافت ویزا پرداخت شود. نرخ ویزا برای سنین 6 تا 12 سال 35 یورو و برای کودکان زیر شش سال صفر است. توجه داشته که سفارت آلمان هزینه ویزا را در صورت تایید نشدن ویزا و یا ریجکتی ویزای شینگن به متقاضی بازپرداخت نخواهد کرد.

مدت زمان پاسخ به درخواست ویزا


به طور معمول دو هفته پس از درخواست ویزا، سفارت پاسخ خود را مبنی بر پذیرش و یا رد درخواست اعلام می کند اما این زمان همیشه دقیق نیست و ممکن است با توجه به شرایط و یا زیاد بودن درخواست ها طولانی تر شود. در نظر داشته باشید که درخواست های ویزای تجاری و پزشکی و غیره اولویت بیشتری نسبت به ویزای توریستی دارند و زودتر بررسی می شوند. بنابرین توصیه می شود برای دریافت ویزای توریستی آلمان از چند ماه قبل از سفر اقدام به درخواست برای اخذ ویزای شینگن توریستی نمایید.

موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع دریافت ویزای شینگن آلمان و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت  رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .

 

ارتباط با ما – شنبه تا چهارشنبه ساعت 10 الی 19

88846198-88804885