اخد ویزای شینگن آلمان

اگر شما شهروند اتحادیه‌ی اروپا یا منطقه‌ی اقتصادی اروپا نیستید، اما مایل به اخد ویزای شینگن برای المان هستید. از طریق سازمان مهاجرتی TBI group اقدام کنید.


در این سری از راهنماهای سفر سفارت تصمیم گرفتیم تا دانستنی های سفارت آلمان و چگونگی اخد ویزای شینگن این کشور را در اختیارتان قرار دهیم. برای این که بتوانید به آلمان سفر کنید باید ویزای این کشور را داشته باشید،
اما چه مدارکی نیاز دارید؟
باید چه مراحلی را پشت سربگذارید؟
چطور وقت بگیرید؟
موسسه حقوقی مهاجرتی
 TBI group به تمام این سوالات در راهنمای سفارت آلمان جواب می دهد.

 انواع ویزای آلمان ؟                  




شهروندان برخی کشورها برای دیدار از آلمان، و زندگی، کار یا تحصیل در این کشور باید ویزای آلمان داشته باشند. به طور کلی، اگر شهروند اتحادیه‌ی اروپا
(EU)، منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA، اتحادیه‌ی اروپا به علاوه‌ی ایسلند، لیختن اشتاین و نروژ) یا سوئیس هستید، نیازی به ویزا یا اجازه‌ی اقامت ندارید. شهروندان خارج از اروپا به طور معمول برای ورود یا زندگی در آلمان نیازی به ویزای آلمان دارند. این راهنمای اساسی به شما کمک خواهد کرد که بفهمید با توجه به موقعیتی که دارید، چه نوع ویزا یا مجوزی لازم دارید.
چه کسی می‌تواند در آلمان کار یا زندگی کند؟
کسانی که شهروند اتحادیه‌ی اروپا (EU)، منطقه‌ی اقتصادی اروپا (EEA) و سوئیس هستند.
جمهوری فدرال آلمان که یکی از ۲۶ کشور تشکیل‌دهنده‌ی  منطقه شینگن است، رفت و آمد را برای شهروندان کشورهای زیر آزاد کرده‌است: اتریش، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، یونان، مجارستان، ایسلند، ایتالیا، لتونی، لیختن اشتاین، لیتوانی، لوکزامبورگ، مالت، هلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسلوونی، اسپانیا، سوئد، سوئیس.
شهروندان این کشورها یک ویزای مشترک دارند و هیچ کنترل مرزی‌ای بین آنها وجود ندارد. تحت قانون آزادی حرکت ، اگر شما شهروند یکی از کشورهای اتحادیه اروپا یا منطقه‌ی اقتصادی اروپا هستید، به ویزای آلمان یا هیچ مجوز دیگری برای بازدید از آلمان، و زندگی، کار یا تحصیل در این کشور لازم ندارید.
اتباع سوئیس نیز از قانون آزادی حرکت داخل اتحادیه اروپا برخوردار هستند، اما باید برای اجازه‌ی اقامتِ صرف به اداره‌ی مهاجرت در خواست بدهند.
اتباع سایر کشورهای اتحادیه‌ی اروپا و منطقه‌ی اقتصادی اروپا تنها با یک پاسپورت معتبر و یا کارت شناسایی می‌توانند وارد خاک آلمان شوند، و در آن اقامت و کار کنند، هر چند باید در دفتر ثبت اقامت در شهر محل زندگی‌شان ظرف مدت سه ماه تا ورودشان به آلمان ثبت نام کنند.
اگر شما شهروند اتحادیه‌ی اروپا یا منطقه‌ی اقتصادی اروپا نیستید، اما مایل هستید به یکی از اعضای نزدیک خانواده‌تان که شهروند اروپا است و در آلمان زندگی می‌کند، بپیوندید، بسته به ملیتی که دارید باید برای دریافت ویزای آلمان جهت ورود به این کشور درخواست بدهید و یک کارت اقامت از اداره‌ی مهاجرت دریافت کنید.

وقت سفارت آلمان؟

سفارت آلمان در تهران، خیابان فردوسی، پلاک ۳۲۰-۳۲۴ قرار دارد. اطلاعات تماس این سفارتخانه به شرح زیر است:
تلفن تماس: ۳۹۹۹۰۰۰۰
فکس: ۳۹۹۹۱۸۶۰
صندوق پستی: ۱۷۹-۱۱۳۶۵
ساعات کاری: یکشنبه تا پنجشنبه
چگونه برای سفارت آلمان وقت بگیریم؟

برای گرفتن وقت سفارت می توانید از طریق ارسال ایمیل اقدام کنید. این کار باعث می شود تا نیازی به انتظارهای طولانی مدت در پشت درب های سفارت نباشد و دقت داشته باشید که انجام این کار بدون هزینه است. در صورتی که وقت بگیرید و زودتر از وقت در جلوی سفارت باشید مجبورید تا آن زمان را منتظر بمانید و اگر دیرتر از وقتتان هم به سفارت بروید، باعث می شود تا وقتتان باطل شود.

برای این که بتوانید برای سفارت آلمان وقت بگیرید حتما باید پاسپورت داشته باشید و بعد از اینکه بصورت اینترنتی وقت را گرفتید باید در روز مشخص شده برای مصاحبه به این سفارت آلمان بروید تا بتوانید ویزای این کشور را بگیرید.

 

















چک لیست برای اخذ ویزای شینگن آلمان




‏1-  دو قطعه عکس رنگی تمام رخ زمینه روشن بدون عینک و لبخند در ابعاد ‏۴۵‏‏×۳۵ میلیمتر که ظرف یکسال اخیر گرفته ‏شده باشد. لطفا ً از الصاق عکس‌ها روی فرم درخواست صدور روادید خودداری فرمائید.‏
‏2- ‏ تکمیل فرم درخواست صدور روادید در سه نسخه. تقاضا دارد به کلیه پرسش‌های این فرم به صورت دقیق پاسخ ‏دهید.‏
‏3-  ارائه مدارک شغلی از قبیل روزنامه رسمی – کارت بازرگانی – جواز تولید – پروانه کسب – فیش حقوقی – گواهی دانشجویی – لیست بیمه بهمراه کپی آن.‏
4- در صورت شاغل بودن همسر ارائه مدارک شغلی همسر 
5-  بیمه درمانی مسافرتی برای طول مدت سفر به همراه کپی آن. چنانچه بیمه مسافرتی از آلمان باشد به عبارتی شخص ‏دارای کارت بیمه از یک دفتر بیمه در آلمان باشد می‌بایست تائیدیه‌ای به تاریخ روز از بیمه ضمیمه باشد.‏
6- ‏گذرنامه متقاضی به همراه کپی از صفحات ۲ و ۳٫ گذرنامه باید از زمان پایان روادید درخواستی، به مدت حداقل ۳ ماه ‏معتبر باشد.‏
7-  شناسنامه متقاضی و شناسنامه همسر وی به همراه کپی 
8- ارائه سند مالکیت که بنام متقاضی و یا همسر متقاضی باشد. به همراه کپی آن.‏
9- ‏پرداخت هزینه صدور روادید به میزان -/۰۰۰/۴۱۰ ریال لطفا ً جهت پرداخت هزینه صدور روادید اسکناس‌های ‏ده هزار ریالی و یا بیست هزار ریالی ” سالم ” به همراه داشته باشید.‏


درباره آلمان

مدارک اختصاصی متقاضیان نمایشگاهی‏
‏10- ارائه معرفی نامه به زبان فارسی از یک سازمان دولتی و یا وابسته به دولت یا انجمن صنفی حاوی اطلاعات زیر به همراه یک ‏نسخه کپی: نام و نام خانوادگی متقاضی / پست سازمانی وی در شرکت / دلیل و زمان سفر ‏
11-  ارائه تائیدیه رزرو هتل از آلمان با امضاء و برروی سر برگ هتل – چنانچه رزرو هتل بصورت ‏E-mail‏ است تنها ‏رزروهایی قابل قبول است که از طریق اتاق بازرگانی ایران و آلمان با مهر اتاق گرفته شده باشد.‏
‏12-  متقاضی بازدید از نمایشگاه ملزم به خرید کارت ورودی تمام مدت نمایشگاه از اتاق بازرگانی ایران و آلمان است.‏
‏13-  مدت صدور ویزای شنگن نمایشگاهی یک روز قبل از نمایشگاه و ۴ روز بعد از نمایشگاه است.‏
خواهشمند است تقاضای درخواست روادید خود را به همراه کلیه مدارک فوق ۴ هفته پیش از شروع زمان روادید درخواستی به ‏این اتاق بازرگانی تسلیم فرمائید.‏
14-  تائیدیه رزرو بلیط هواپیما
به غیر از مدارک فوق ممکن است سفارت خواستار ارائه مدارک دیگری نیز باشد.‏

روزها و ساعات مراجعه جهت تحویل مدارک: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۸ تا ۱۲ است.‏
افرادی که در دو سال گذشته از سفارت آلمان درخواست اخذ ویزای شنگن نمودند و به کشور آلمان سفر کرده اند ‏نیازی به مراجعه به سفارت ندارند و مدارک خود را به اتاق بازرگانی تحویل دهند. ‏
زمان مصاحبه در سفارت آلمان از طریق اتاق بازرگانی و صنایع ایران و آلمان تعیین و به متقاضیان اعلام می‌گردد. ‏خواهشمند است حتماً در تاریخ و ساعت مقرر در سفارت آلمان به همراه کلیه مدارک زیر حضور یابید.‏
متقاضیان ملزم به ترجمه مدارک خود نیستند. کلیه مدارک را به زبان فارسی به سفارت آلمان تحویل فرمائید!
تذکر مهم
مشخصات عکس پرسنلی 

از تاریخ ۰۱ ژانویه ۲۰۰۶ (۱۲ دی ۱۳۸۴) درخواست‌های روادید فقط با داشتن عکس جدید با زمینه روشن پذیرفته می‌شود. ‏خواهشمند است به این نکته توجه فرمایید، که صورت شما، حتی با داشتن روسری، کاملا ًمشخص باشد. به دوربین مستقیم نگاه ‏کنید و از لبخند زدن خودداری نمایید.‏

مکانهای دیدنی آلمان

مدت زمان دریافت ویزای آلمان

از آن جا که سفارت آلمان محدودیت در دادن ویزا دارد و از طرفی تعدادافرادی که به این سفارت خانه برای اخذ ویزا مراجعه می کنند هم زیاد است تعیین وقت چندین هفته و یا چندین ماه بسته به نوع ویزایی که اقدام به اخذ آن کرده اید، متغیر است، بنابراین این نکته را مد نظر قرار بدهید. توجه داشته باشید که برای اخذ ویزای آلمان باید  مدارکتان تماما کامل  باشد.  در صورت ناقص بودن، نقص مدرک می خورید و درخواستتان ریجکت می شود. اگر شخصی که خواستار ویزای آلمان است زیر۱۶  سال داشته باشد باید هم پدر و هم مادر او امضا کنند. البته اگر برگه ی راهنمای سفارت را بخوانید به راحتی می توانید ببینید که چه مدارکی لازم است. حواستان باشد که قوانین زود به زود تغییر می کنند پس حتما خودتان را در این مورد به روز نگه دارید.
 

هزینه ی ویزای آلمان چه قدر است؟

شما میبایست هزینه را به یورو به صورت نقدی پرداخت کنید. به یاد داشته باشید که  مبلغ را دقیقا همراه داشته باشید و پرداخت کنید. در ضمن این هزینه را فقط با اسکناس می توانید بپردازید و نمی توانید آن را با سکه بردازید.

هزینه ویزای آلمان چه قدر است؟
 

ویزای ترانزیت نوع A

زیر ۶ سال: رایگان

بین محدوده ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو

بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو

ویزای شینگن نوع C

پایین ۶ سال: رایگان

بین ۶ تا ۱۲ سال: ۳۵ یورو

بالاتر از ۱۲ سال: ۶۰ یورو

ویزای طولانی مدت برای اقامت

پایین ۱۸ سال: ۳۰ یورو

بالای ۱۸ سال: ۶۰ یورو



موسسه حقوقی tbigroup بزرگترین و معتبر ترین موسسه حقوقی در خاورمیانه همواره بانک اطلاعاتی گسترده ای در رابطه با موضوع دریافت ویزای شینگن آلمان و بقیه کشورهای اروپایی و تمامی مسائل حقوقی و مهاجرتی از جمله مهاجرت تحصیلی ،مهاجرت کاری و . . . بوده ، لذا شما عزیزان می توانید برای مشاوره اخذ ویزای شینگن و مهاجرت تحصیلی و مهاجرت کاری و اخذ اقامت اروپا ، با دفتر مرکزی ما در وین و یا با تمامی دفاتر همکار سازمان مهاجرتی TBI group در تهران تماس حاصل نموده و از طریق مشاورین و کارشناسان حقوقی و وکلای رسمی این دفاتر به صورت  رایگان مشاوره ی تخصصی دریافت نمایید .